Thema: isid vs pkk
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.10.2014, 22:33
___EZEL___

Standard yanlisin var!

Zitat:
Zitat von Man_Bey Beitrag anzeigen
kobaniden son haberler:
pkk ve ypg teröristleri bugün tüm mevzilerinden sehir merkezine kacti. yaklasik 12 saattir isid kobani etrafinda beklemeye gecti. sehir merkezine girmek riskli cünkü pkk ve ypg tuzak kurma ve mayin koyma uzmanlari. sinsi savas tekniklerinde pkk'nin büyük ustaligi var.

amerika hala bomba yagdiriyor isid mevzilerine. ama kuklasi olan pkk ve ypgliler tüm mevzileri bosaltmak mecburiyetinde kaldi.
Kobaneye giremeyen Isid türk agbilerinden yardim istedi onlarda tezkere cikardi...Simdi kalkip burda bana hikaye anlatmayin,onu yutmam!Cünkü urfada köy bombalayan Isid e en ufak bir hamlede bulunmayanlarin bu girisiminin sebebi belli,Isid beceremedi,Hpg ve Pesmerge de onlarin gecis noktalarini temizledi,bu Isid i sikistirinca ,türkiye sinirlarini alenen ve hic cekinmeden,rahat rahat kullandi...Eee artik destege ihtiyaci var,savunmasiz,silahsiz insanlari öldürmek kolay,direnen bir halki öldürmek zordur!Sonuc yerine ben kanaat getirdim sen Isid cisin!Seni bundan sonra hicbir platformda ciddiye almiyorum...Buda benim bu konuya iliskin son yazim,yakinda kimin ne menem birsey oldugu aciga cikar,hicte umutsuz degilim!Söyle bir söz vardir"Düsman saldiriyorsa bu iyidir,düsman daha cok saldiriyorsa bu dahada iyidir,cünkü sizden korktugunu gösterir"......Son kez söylüyorum cellatlar ve kan emiciler bu savsi kazanamaz!Son sözü hep direnenler söyler!Saygilar cenk