Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.08.2014, 13:43
Benutzerbild von Man_Bey
Man_Bey Man_Bey ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Kuel_kedisi Beitrag anzeigen
..gecmiste küfürlü hakaret icerikli yazmisim? Komiksiniz ya...
Valla benim toplasiniz 2 bilemeniz 3paylasimim vardir.. onuda hatirlamiyorum bile, cünkü sizin kadar foruma abone degilim..
paylasimlar derken abartiginizi sizde biliyorsunuz ama neyse...
hakaret icerikli yazilara ayni sekilde cevap veririm ama durup dururken, simdi sizin yaptiginiz gibi kimseye yalan yanlis yazmam, saldirmam.
Sizin neye inandiginizda umurumda degilki ben kötü niyetli olsamda, burda kimi kime karsi kiskirtiyorumki simdi bunu bir söyleyin..... sadece takintilariizdan kurtulun dedim o kadar.
Camur at izi kalsin dedikleri bu olsa gerek...ben hakaretde, küfürde etmem.
böyle yazarak benim, gercekte lanet biri oldugumumu göstermek istiyorsunuz? tamam öyle olayim, bu size yazdiklarimin dogrulugunumu kapatacak?
anladigim kadariyla elestiriyi hic kaldiramiyorsunuz... su yazdiginiza bakin ve ne kadar bariscil oldugunuzu siz düsünün artik.
kül kedisi,

ben dogrulari söylemekten yanayim. umarim bilmeyerek yalan söylüyorsundur cünkü senin 26 paylasimin var.

ben tüm paylasimlarina bakarak bu tespite vardim ve yinede iyi niyetli oldugum icin gecmisteki hakaretleri göz önünde tutmadim.

daha önceki yazdigim gibi ben kavga taraftari degilim onun icin kavga etmene anlam veremiyorum. konuya sadik kalip chp hakkinda düsündüklerini paylasirsan cok daha faydali olacaktir.