Zitat:
Zitat von Zulfiqar
orospucocugu erdal,
daha önceleri söyledigim gibi ben uluslararasi calisiyorum. ama büyük zamani türkiyede geciriyorum.
benim türkiyede sirketlerim oldugu gibi almanyadaki sirketlerimde duruyor.
seni biraz kiskandirayim kocum gecen hafta abd'de is icin gittim ve cok olumlu gecti.
ps. burada bircok defa almanyada yasayan kadin üyeleri nasil kullandigimi anlatmistim. benim devamli gelip gittigimi bircok bayan bilir. istersen dostun dilek g. ye sor. o sana detayli bilgi verebilir.
|
Bak Kenan, birincisi artik sana ne küfür edecegim, ne de senin adini Kenan olarak buraya lanse edecegim bu bir..
Ikincisi ben kimseyi kiskanmam Kenan, Allah'tan sana misli misli daha fazlasini da diliyorum dogrusu, cünkü ben suna inanirim. Calisip cabalayan ve ugrasan herkes bir sekilde parasina kazanir, cokta para kazanir..
Ben kimseyi kiskanmam cünkü bir insani kiskanmak demek, onun senden daha kabiliyetli, da becerikli, daha caliskan vs. olmasi demektir..
Ki ben kimseyi kendimden üstün görmem! Bir de inancli birisi olarak malin mülkün Allah'in oldugu icin ondan geldigini bildigim icin zaten kendimi kimseden üstün görmemis olsam bile kiskanmam cünkü bu seferde Allah'a imanda kusur etmis olurum..
Ama su da var benim icgüdüm cok güclüdür, sen Amerika, Avustralya falandi filandi, yok on tane sirketlerim vardi hikayelerini birak Mülltoni.. Yemezler.. Ben kendimi hic bir zaman övmem, beni bilen bilir, bilmeyene de hava atmam dini terbiyem geregi.. Din hocamiz bize hep kefenin cebi yoktur derdi.. Müslümanin serveti imandir, iyi niyettir.. Digeri benim icin ihtiyacimi gidertmek icin...
Insan herkesi kandirir ama kendini kandiramaz Mülltoni.. Kendini kandirma!