Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.06.2013, 08:17
uno

Standard

Adnan Oktar hocanin videolarini paylasiyorsun )) hocana kurban ol sen emi,herif etrafinda hafta sonluk icip icip öpmelik manitalarla dolasiyor

yaptigi videodaki cümleler hosuma gitti, kitabini mutlaka alip okumam gerekiyor.

"Allah bir nevi ortacagin feodal manifestosudur, temel yasasi ve bildirgesidir",

"namazin kendiside genel anlamda bir tiyatrodur"

"Tek tanrili din ideolojileri,bastan sona siyaset ideolojileridir.Dini söylem, Allah,peygamber ve melek gibi kavramlar dönemin siyasi litaratürüdür"

"Tarih icindeki gelisimine baktigimizda,allah tapimiyla birlige ve güce ulasmak istendigi cok acik görülmektedir. Öyle sevgili kulun cennete gitmesi gibi kavramlar,isin fantezi kismidir,Edebi kismidir."

Kitabin ismi: Sümer rahip devletinden Demokratik Uygarliga imis.

Bak iste,sen allahlisin ben allahsiz!
milyonlarca insani katleder,katletmedim dersin.ben ise allahsiz olarak o anali cicuklu öldürdügün cocuklarin hesabini sorarim senden.

Çarkın: O Bebeği PKK Değil, Biz Öldürdük > http://bianet.org/bianet/siyaset/128...l-biz-oldurduk

Senin adamin,senin tetikcin,bebek katili kimlermis ögren.Itirafta bulunan,Türkiye icin insan kasabina dönüsen bir asker görevlisi!!!

Hitlerin etkili 100 adam listesine girdigini ispatlamadin?kapak olmasi farkli bir konu. (bunu arastirip ispatla)

lan degisik,yazdigin yazinin verdigin argumanlarin bi tanesi bir "Allah bir nevi ortacagin feodal manifestosudur" ile kiyaslanmaz.Böyle türlersiniz iste; SON DERECE CAHIL.

zerrecikleri zerre kadar tinlamiyorum ben beyni ya da insana karsi kini olanla ugrasirim.Sende beyin yok ama diger halklara karsi kinin var o yüzden seninle ugrasiyorum,zerrecikte ne beyin ne kin var.Su gibi,ne girerse o görünüyor.