Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.06.2013, 19:12
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Darbe öyle ha dendiginde olacak bir sey degil. Tabir-i caiz ise, "kan gövdeyi götürecek" ki ordu kislasindan ciksin, zaten Tayyip hazretleri de Kapikulu Kislasini istiyor, ordu da ona baska kislalar da gösterir bu kan gölü icinde.. Ama Allah muhafaza.. Kimsenin cani yanmasin ve darbe de olmasin, bu ancak adil bir düzenle olur... Ama birisi kasip, kesip gürlerse, o zaman ona sevgisi az ya da hic olmayan kesimler sokaga cikar, polisler de coplarsa ve gazlarsa, hicte hos olmayan görüntüler ve olaylarin ardi arkasi kesilmez..
Kirilma noktasi iste burasi!
Bunlardan tabi avukat olmaz. Islerine gelen kismi alip kalanini kesmisler.

Sen 34. maddenin tamamini gostermissin, usulleri ve kosullari olan su kisim:

''Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.''

Yani daha onceki mesajimda gosterdigim Toplanti ve Gosteri Yuruyusleri Kanunu 22. Madde.

Almanya'da dogup buyumus, son 2 yilini Iran'da geciren, annesi babasi abd'deki universitelerde akademisyen olarak calisan, kendisi de oldukca egitimli bir arkadasimla dun telefonda konustugumda protestoculara 'aptal' demisti. Nelerinin eksik oldugunu anlayamadigini soylemisti. Bana sordu, ben de soyleyemedim. Neleri eksik?