Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.06.2013, 15:41
the_last_time

Reden O resimdeki Atatürk geriz zekali

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
O hayati yalan olan kisi sensin Müllratte! Benim hayatim da gercek, buraya ekledigim resimimde gercek, anlattigim hersey gercek.. Senin buraya ekledigin resim bile baskasinin..

Sözünde durmuyor, söyleneni algilayamiyon, olm sen benim elime su dökemezsin..

Benim hakkimda sana bir kisi bile kötü bir seyler söylüyorsa ben bitmissim demektir lan Müllratte
Burda senin ne cacik oldugunu herkes biliyor.. Bana gelen emailleri okurken, beni bir ter basiyor, sonuna kadar okumakta zorlaniyorum senin pisliklerinden..

Ehh kahveden ne zaman bir ihtiyar kumarbaz bir pici alipta bir kiz istemeye gidecegin kenan? Anlasilan normal sartlarda seni tennezül eden yok..
Gerizekali o resimdekinin Atatürk oldugunu bilmeyen mi var bu cümle alemde.. Hen cidden balatalarini siyirmissin lan Mülltoni...

Iste camur at izi kalsin diye buna derler Mülltoni... Herkesi kendin gibi yalanci saniyorsun.. Ama madem o resimdeki sen degil diyorsun bende bir sekilde benim oldugumu gösteriyim sana..
Bu bir

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik,
geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu
"ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir!
O, memleketin her köşesinde yeni fikir,
yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan
aydın ve savaşçı bir topluluktur.
Ben, onların rüyasını temsil ediyorum.
Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri
şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz,
hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı
olması gereken Mustafa Kemal odur!

Benim resimimi bilenler bilir, öyle agam saham bir resim de koymamistim, ama benimle tanismak isteyenlerin sayisi belirsiz idi, gercekler bu Mülltoni.. Sana onbin fark atacak kadarim fazlasina gerekmez:-D
Ehh bende insanim yani.. Bende etten kemiktenim.. Onbin tane de biraz fazla gelir

Deli gömlegini sana yollamak icin bir adress ver de hem sana deli gömlegini yollayim hemde seni gereken yere götürecek olan ambülansi