Thema: Titel´los
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.05.2013, 08:52
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ehh, simdi de online'nim. Bunun bi kurali mi var ya da hatta senden mi izin alinmasi lazim mülltoni? Diledigim zaman girerim diledgim samam girmem.. Sen benim hakkimda yalan yanlis seyler yazip beni karalamaya calisiyorsun ama, senin yaptigin hakaretler aslinda beni daha da bi yüksek mertebeye cikariyor
Bu bir, ikincisi, senin hakkinda artik kac kisiden email aldigimi bile unuttum, Senin escinsellige yatkinligini mi yaziyim, ya Kod ve "Natursekt" yani idrara olan tutkun mi? kadinlara damardan hikaler anlatman mi? "Benim cok sevidigim birisi vardi hayatimda da, o kansere yakalandi ve vefaat etti, ondan sonra kadinlara ve aska inancim kalmadi" yalanlarin mi?
Benim hakkimda ulu orta ettigin küfürler ve yalanlar mi? Kenan bu yollarin sonu hüsranla biter.. Isik evlerinden kerhanelere yolunu sasirtma, sasirtirsan böyle olursun..

P.S. Burda elbette aklim selim olan samimi inancli Nurcu ardasalara diyecek sözüm yok. Bir cemaatin parcasi olmayin diye uyarmaktan fazlasini demem.. bu ayri bir konu...

Sayende Vaybee'nin seviyesi iyice düstü.. Insan senin yazilarini okuyunca midesi bulaniyor.. Vaybee'yi de kendine benzettin...
bak lastosch senin yalanlarini patlatmak cok kolay.

o mailleri acikla. öyle mailler olmadigi icin aciklayamiyacagini iyi biliyorum.

arkadaslar bu tür insanlar daima birseylerin arkasinda saklanmaya calisir. kendi rezilligini baskalarindaymis gibi gösterirler. küfür konusuna gelince herkes kimin küfür ettigini gözleriyle gördü. kim kime ne demis ve kim karsilik vermis veya gülüp bu dengesizin küfürlerini ciddiye bile almamis görebilirsiniz.

bu tür kacisa ve kivirmaya müsade edemem ve hodri meydan diyorum. acikla o mailleri. screenshot yapip bizle paylas.

tabiki serefini kurtarmak istiyorsan bunu yaparsin. veya cikip özür dileki affedeyim.

bak lastosch senin bu yaptiklarini afsar karilari bile yapmaz.

@arkadaslar bir kerede ben haksiz cikayim. bu basiretsiz olmayan mailleri aciklayabilse