Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.05.2013, 18:44
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
harbiden ama haa, o attigimiz dayaga ragmen, fare cesaretiyle hala karsimiza cikiyor.

@Sevtap
Biz seni bir beladan korumak istiyoruz. Yoksa elinin hamuruyla erkek isine karismak, ya da kadinin saci uzun akli kisa, sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmeyeceksin gibi degimlerle bizim alakamiz yok. Biz öyle diyen farelere sopayi hazir tutuyoruz. Bak daha hala cayimiz gelmedi.. Ehh aciktikta artik aksam vakti, yemekte getirirsen iyi olur.. Bana bir tabak un tarhana ve bir tabakta manti? Sen istersin Billy?

Fare avlamayi bir bayana yaktiramiyoruz, modern de olsak, yine de Türk erkegiyiz. Her erkek aynidir ama halis Türk erkegi ayricaliktir.. Biz varken sana fare avlamak düser mi?
Degil mi Billy, Türk erkeginin de azbucuk gururu var
kurufasülye fena olmaz. yok ben emansipasyon tarafindanim. medeniyetlerde erkekler maymun gibi kadini koruyacagim diye telasa girmez. kadin kendini korumasini ögrenmesi lazim. yoksa cocuk yerine koyulurlar. yada sipor alanlarinda gördügüm gibi kis montosuylan 35 derecede yürüyüse cikarlar.

fareyi dövmek biraz refleks gibi oldugundan yapiyorum. esasinda birakmam lazim ama cok tahrik ediyor.