Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2013, 16:32
BosphorusTaurus

Beitrag

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Burda yetisen bir kisinin, yada türklerle fazla konusmayan kisinin, türkcesi kit olabilir. Bende türkiyeden gelme olsam bile, burda kimseyle konusmadigim icin, bir cok kelimeyi unuttum.

Onun icin, herkes hangi dili iyi biliyorsa onla yazsin diyelim. Nede olsa burasi türkiye degil, almanya platformu.
Ben kimse almanca konusmasin demiyorum. Burasi Almanya'daki Turkler icin kurulmus tabi almanca konusulacak. *Almanca bilmeyen kisi hakkinda* almanca konusmanin sacma oldugunu soyluyorum. Soylenecek bir sey ya da cevap varsa Turkce ya da Ingılızce soylenebilir. Cogu kisinin Isp. bilmedigini dusundugumden onu saymiyorum.

Yazilan seyin icerigini hic merak etmiyorum orasi ayri. Yoksa gider google translate kullanirdim. Erkek adam Turkce anladigi bir seye yine ayni dilde cevap verir

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
pardon, ben sandim almanca biliyorsun. mühim birsey yazmadim zaten. senin yazdiklarini iyi buldum yalniz kanal fareleriylen konusmanin(today,raki) cok anlami olmadigini düsündügümü sana yazmistim. nasil olduda burayi buldun?
Oyleyse sorun degil. Bana soyleyeceginiz bir sey var ise almanca bilmedigimi soyleyebilirim.

Burayi eski bir arkadasim tavsiye etmisti. Ne kadar kalici olurum bilmiyorum.

Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 16:38 Uhr).