Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Genel kültürünün eksikligini kanitlama lütfen sirf kavga edecegim diye. Oldugundan daha cok kücülüyorsun. Scheusslichkeit. Dedikodu günlügün nasil gidiyor? Yeterince malzeme toplayabiliyor musun bari? Seni birtek 1 kisi anliyor ve seviyor galiba bu forumda.  Oda kesin kendi Nickindir.  Sen hem kör hem sagirsin ayni zamanda, kendi kendini agirliyorsun o kadar insan icinde. Tek kisilik dev kadro misali :-))
|
onmyclown ahlak ve edep eksikligini kanitlama lütfen, sirf seni birkac konuda caktirdim diye üc gün önce burada yalakaliga basladigin kimsenin gözünden kacmadi.
lastosch ve billy'e kadar siz iyisiniz abi demeler
sen bunlari yazarken bana biri mail atti ve "bu kari sana karsi yenik düsünce kendisine yardim ariyor" dedi.
sonra mailler atmaya ve iltifatlar dagitmaya basladin, bunlarin haberleride ulasti.
simdi yanina üc bes kisi toplayinca konu disi iftira va hakretle kendini kurtarmaya calisiyorsun. bak benden size ders olsun. ben sizi ciddi konularda hakaret etmeden ezdim. ama yeri geldiginde senin iftiralarinada cevap veriyorum.
aslinda senin hakkinda pek birsey dememe gerek yok cünkü sen kendi tükürdügünü yalayabilen yalaka oldugunu bize sergiledin.
ama illaki kisisel ayara inelim diyorsun o zaman kisisel konusalim.
bakalim ben dedikodu mu yapiyorum yada dogrularimi söylüyorum?
anlat bakiim blind-dateler nasil gidiyor?
arkadaslar simdi bu sirkefin nasil cevap verecegini bilmiyorum ama büyük ihtimal blinddate yapmiyorum ve yapmadim diyecek. bunu derse ben size bunuda kanitlamaya hazirim.
biz bildigimiz icin konusanlardaniz.
biz dogrulari konusanlardaniz.
biz böyle caktiririz serefsizleri.