Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.04.2013, 17:10
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben oraya gezmeye gitmedim. Ben oraya isimi yapmaya gittim. Amman'daki arkadaslara bir daha gelecegimize söz verdik. Orada deve tutu düzenleyip onlarin meshur bir vadisi var oraya gidecegiz.
Mülltoni, ben cocuk oyuncagi oyamiyorum. Türkiyen'in en gözde ilcelerinden birinde nerdeyse 400.000 TL'ye ofis kurduk ve daha Türkiye konusunda isin basindayiz. Arap ülkeleriyle calismak zor oluyor ancak is nerde biz ordayiz.

Benim icin niye sevinmiyorsun, bak ilk okul ikinci siniftan terk ve diplomasi olmayan, meslek egitimi olmayan, parasi olmayan pulu olmayan birisine sen bunlari niye cok görüyorsun? Sen ki, Forbes Listesinin önde gelen en zengin 10 Türkten birisisin, ben ayda bir kac kac bin dollar kazanmissim niye gözüne geliyor ki?. Sanin Herrlichkeit'in ama simdi Erbärmlichkeit gibi bir hal aliyor. Kendine yakistirabiliyormusun?
lastosch hatirliyorsan bundan yaklasik 6 ay önce ayni sekilde masal anlatmaya calistin. o zamanlari ben tebrik edip aferin demistim.

hatta seni takdir ediyorum dedim. 40 yasina kadar hicbir is yapamadin ve simdi basarili olman cok güzel demistim.

ama sen yazdikca celiskiler görmeye basladim ve sana sordukca celiskiler cogalmaya basladi.

sonra sirket konusuna girdin ve sirketin nasil kuruldugunu bile bilmedigin icin daha da süphelenmistim.

ee sonra itiraf ettinki aylardir kurmaya calisiyorum önümüzdeki aylardi kurulacak dedin.

önce balik isine girdim dedin, sonra insaat isine girdim dedin, sonra anlatmiyorum dedin.

en sonunda hepsinin yalan oldugu ortaya cikti ve ben ne kadar iyi kalpli olup senin yalanlarina kandigima kizmistim.

aradan 6 ay gecti sen yine is adami oldun. tabiki bu sefer ben biraz daha sorgulayici olacagim.

ilk sordugum soruda bile cevabini veremedin. 1,5 saat sonra havaalani u seklinde dedin ve caktin.

sözlesme var diyorsun ben sözlesmenin karsiligini ürdünde kim veriyor dedim ama cevap veremiyorsun.

kusura bakma ama bir kere yalan söyleyene pekte kolay inanmam, hele hele gittim dedigi yerin tam tersini tarif ederse hic inanmam