Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Tartismalarin hepsini okuyamiyor insan (malum, o kadar sabrim yok.Birde sürekli kavga okumak güzel birsey degil). Ama Herrlichkeite Assitoni denildigi dikkatimi cekti. Ben pek benzetemedim yazilarini Assitoniye....Assi hicbisey anlamazdi, sürekli zitlasirdi, cok hanzoydu, kadin düsmaniydi, herkese kötü derdi...fikir yazdinmi hemen saldirirdi ve onu negativlestirirdi, iftira atardi. Oysa bu Herrlich sirf erkeklerle kavga ediyor? A deyince B demeyi de biliyor. Yoksa hepsi bir numara mi? Birsey anlamiyorum kafam karisti.
Neyse. Bir an bunu düsündüm iste öyle bi.
|
toni gercekleri konusup dengeleri saglayandir.
burada moderatör olan bayan 10 degisik nick ile girip erkek düsmanligi yapip, insanlara hakaret edip ve yanina yine onlarca yalaka toplayip topyekün seviyesizlige cevirirse. toni o moderatörü ve yalakalarini yerle bir edendir.
Bizim icin A veya B önemli degildir, biz dogru yolun yolcusuyuz.
o moderatör ve yanindaki onlarca yalakayi burada desifre edip buradan uzaklastirdiktan sonra o görevi bitmistir.
bu ara erkekler kadinlari kötüledigi icin toni o seviyesiz erkelerin haddini bildiriyor.
yarin yine kadinlar erkekleri kötülerse toni o kadinlarinda haddini bildirir.
biliyorum siz kategorilerde düsünmeyi alismissiniz, sizce insanlar ya A'dir yada B'dir, ama toni icin devamli dogru olan gecerlidir.