Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.03.2013, 13:21
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard cahile laf anlatmak zor ama dans ettirmek kolay

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ifitirayi atmak sana düsüyor, tarihi gercekleri ve tüm gercekleri de aciklamaka bana düsüyor.
Ifitra hakaret etmeden yazsaydin ne güzel bir konu islerdik ama seninle bu olmaz. Sana anladigin dilden anlatayim meseleyi Annesi ve babasi amca cocuklari ve kendisi de teyzseinin kizina tecavüz eden sapik...
Sen yine iftira dolu tek yanli yazip durmussun. Benim kimseyi alevilestirdigim yok. Sadece tarihi gercekleri ortaya koyuyorum. Senin gibi geri zekalilar alevilerin tirnagi bile olamaz.

Hangi terbiyeden sen bahsediyorsun lan Inzuchtopfer? Ben de sana orospu cocugu bile demiyorum. Terbiyemden degil, senin gibilerine terbiye merbiye islemez. Sadece gercekleri yansitmiyor da onun icin. Onlarindan bir haysiyeti var, sen daha baska bir seysin, daha adi, anliyormusun

Senin ak dediklerini hep kara cikartiyorum, sende hep kara kara düsünüyorsun, ama düsün tasin boktur isin.

P.S. Gercekler acidir degil mi? NASIL DA GIRDI AMA, IMIM IMIM INILIYORSUN, ASLINDA BUNDAN SEVK ALIYORSUN DEGIL MI IPNE SENI?
Yine diyorum kendi zavalli yalanlarini mesruiyet kazandirmak icin atasözleri ve deyimler kullanarak bilgisizligini saklamya calisman bosadir.
ifade edemiyorsan kendini git biraz dans et ve günah cikart.

burada aleviligi korumak icin deli danaya dönüstügün kimsenin gözünden kacmiyor. ama senin alevilik zannettigin inancin aleviligin a'si bile degil.
sapikligin basta olanidir. sen kendi inancini dezayn etmeye hürsün ama alevilik böyledir dediginde alevilige leke sürmüs olursun.
atalarin bile aleviligi saptiriyorlar bize göre dogru olan yol sünniliktir deyip sünni yolu secmistir. sen önce gecmisini arastir sonra burada laf yetistirmeye calis.
akademisyen olmadigin icin kendini nasil ifade edecegini ögrenememissin. nered bilgi ve kaynak edinilir ögrenmemissin.

benden tavsiye git biraz dirsek cürüt sonra gel karsima. ama tembelligin buna müsade etmiyorsa git iki kivir ve günah cikart belki o zaman akillanirsin.

Edip Yüksel:
- babasi ünlü Sadrettin Yüksel Hoca oglu Edip icin kafasi karismis dinden dönmüs ilan etti.
- oglunun "seks düskünü kizlardan" (edip yükselin kendi deyimi) korumak icin okula derslerine katilan bir zaat.
- sivri söylemlerle gündeme gelmeye calisan ticari amacli sahtekar.
- kuranin degistirildigini iddia eden
- Hz. Muhammed'i saymayan
- Hadisleri ve Sünnetleri reddeden
- 19 sayisinin kutsal odugunu iddia eden
- kafasi karisik bir zavalli

Yasar Nuri Öztürk:
- es degistirirken daha önceki esini ruh hastasi ilan edip
- kendi yaptigi yanlislari dogruya cevirmek icin fetvalar uyduran
- ramazanda denizde mayoyla yakalanan cakma hocanin "deniz suyu icmek orucu bozmaz" fetvalari gibi komik durumlara düsen
- CHPyi reddeden bu partide bir tek adam yoktur ve hepsi yalancidir diyen
- Recep Tayyip Erdogan'i seven ve övgülerle söz eden
- büyük bir dolandirici, tek amaci kitap satip para kazanmak