Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.11.2012, 21:12
Zeynep

Standard

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Onlarin adina cevap vermek zor olacak ama her neyse gördüklerimizi degerlendirerek deneyelim ; Galiba Türk erkeklerin sorunuda, Yabanci kadinlari Türk kadinlarindan daha iyi bulmasi..ayrica her Türkce konusani Türk zanneden bayanlarimiz var..Bizim is yerinde Türkce konusan Ermeni kökenli , Türklerden hoslanmayan ama sürekli Türk kizi ayarlayan var. Türkce konusan baska kökenli olan kasti sekilde Türk kizlariyla iliskiye girenler var...duyduklarin ilginc gelebilir ama gercek..dolayisiyla Türk kizlarida Ailesinden bilmedigi icin bu tür tehlikelerin basina gelebilecegini, Türk zannediyor onlari ve onlarin oyununa düsüyor, sonunda ayrildiklarinda ise ; Türk Erkeklerini tamamen nerdeyse hepsini kötü zannediyorlar..

Bana diyeceksin ki, neden karsi koymuyorsunuz? ' Namuscu, Dinci mi kesildin basimiza ' sözlerini cikaranlara sor niye milletin iliskilerine karisamadigimizi....

Ben suan bile, ' 3 ay kaldi karima tekmeyi basacam, baska biriyle evlenecem ' diyen birisini taniyorum...esi 3 ay sonra üzülecek ama ben daha simdiden üzülecegini ondan daha erken biliyorum, ama ne ise yarar ki?

Insanlari en güzel sekilde uyarsak bile, Dincimisin diyorlar...

Bunun disinda gercek Türk Erkeklerinin yaptiklarida bana göre, yabanci kadinlarin etkisinde kalmis olabilirler...bugün ki Türk kültüründe degistirmek istedikleri bazi seyler vardir, degistiremedikleri icinde Türk kadinlarina deger vermiyor olabilirler..
sunu hic unutma ; Türk Erkekleri daima bazi seyleri degistirmek isterler ama genelde engellerle karsilasiyorlar, Türk kadini ise cogu zaman Kültür degisimiyle ilgilenmez. ( ben öyle gözlemledim )

Cogu türk Erkeginin kötü egitildigide bir gercek...dolayisiyla , Türk kadinlarida sabirli oldugundan , Türk kadinlarina kötü muamele ediyor olabilirler...

Bunlarin disindada pek fazla ihtimal kalmiyor aslinda...

Caresini sorarsan, bu Milletin degisme zamani geldide coktan gec kalindi bile...
Bayanlarin ne yazik'ki zayif bir Noktasi'da,

Süslü Kelimere aldanip inanmak,veya cabucak hayallere kapilmak ki,

böyle birilerin art Niyet/tuzaklarina düsüyorlar..

"Alma Mazlumun Ahini cikar Aheste Aheste.."

Aslinda akilli bir bayan erkegin kendisine nasil bir sekil'de yaklastigini algiliya bilir,
kafasini calistirir ise, ama kimisi hisleri ile kimisi'de mantigi ile hareket ediyor..

Bilmiyorum,ama benim burdaki Artistlerin kendisini ifade ettikleri veya
anlattigi Hikayeler gibi bir Dünyam ve Cevrem yok.

Ha vardir elbet disari'Da böyle cirkin seyler,senin'de anlattigin gibi.

Erkeklerin terbiyesi/egitimine gelince,hic bir Ana Baba cocugunun bir gün böyle olmasini istemez,
kendi caplarin'da onlar cocuklarina ellerinden geldigi kadar bir seyleri verdigine inaniyorum.

Insanlar Özünü Ana'dan Babadan alir,fakat sadece onunla kalmaz,Insan kendi kendisini'de egitmeli ve kisisel/hayati degerinin farkin'Da olmali.

Ne diyeyim cidden cok üzücü birsey, medeni Insanlar'la karsilasmamak..