Zitat:
Zitat von Zeynep
Haklisin cogu söylentilerin ile ama,
Almanlari misal olarak verdim, cünkü kendi Milletimizin Erkegi bizleri kötü görüyor.
Baskalari hayranlik tasiyor olur ikene türk Kadinlarina,neden bizim Türk Erkegimiz (vaybee'de)
sürekli Bizleri aciz ve kücük düsürmeye calisiyor?
Elbet'De Erkegin oldugu gibi, Bayanlarin'da kendisine göre bicilmis karekteri var,
kimisi kendisi gelistirmis/egitmis,kimisi bakimsiz,kimisi yalandan dolandan yana,
kimisinin'de ama eline baska bir milletin bayani/erkegi hayat'da su dökemez.
Benim üzüldügüm ve zaman zaman'da burada kizidigim konu, Türk erkeklerin türk Bayanlarina sahip cikmamayisi.
Birakin bir Bayan olarak görmeyi,Insan yerine bile konmuyor Kadin,cogunuz Gözün'de..
Tabii ki aranizda farkli düsünenler'de var,onu tartismiyorum zaten.
Esinin, Sevgilisinin kiymeti bilip, saygi ve sevgi dolu davranan.
Kendi Egosunu tatmin etmek icin'mi Insanlar asli olup olmayan Hikayeler ile (Konunun basligi) karsisindaki Hemcinsini kötülüyor?
|
Onlarin adina cevap vermek zor olacak ama her neyse gördüklerimizi degerlendirerek deneyelim ; Galiba Türk erkeklerin sorunuda, Yabanci kadinlari Türk kadinlarindan daha iyi bulmasi..ayrica her Türkce konusani Türk zanneden bayanlarimiz var..Bizim is yerinde Türkce konusan Ermeni kökenli , Türklerden hoslanmayan ama sürekli Türk kizi ayarlayan var. Türkce konusan baska kökenli olan kasti sekilde Türk kizlariyla iliskiye girenler var...duyduklarin ilginc gelebilir ama gercek..dolayisiyla Türk kizlarida Ailesinden bilmedigi icin bu tür tehlikelerin basina gelebilecegini, Türk zannediyor onlari ve onlarin oyununa düsüyor, sonunda ayrildiklarinda ise ; Türk Erkeklerini tamamen nerdeyse hepsini kötü zannediyorlar..
Bana diyeceksin ki, neden karsi koymuyorsunuz? ' Namuscu, Dinci mi kesildin basimiza ' sözlerini cikaranlara sor niye milletin iliskilerine karisamadigimizi....
Ben suan bile, ' 3 ay kaldi karima tekmeyi basacam, baska biriyle evlenecem ' diyen birisini taniyorum...esi 3 ay sonra üzülecek ama ben daha simdiden üzülecegini ondan daha erken biliyorum, ama ne ise yarar ki?
Insanlari en güzel sekilde uyarsak bile, Dincimisin diyorlar...
Bunun disinda gercek Türk Erkeklerinin yaptiklarida bana göre, yabanci kadinlarin etkisinde kalmis olabilirler...bugün ki Türk kültüründe degistirmek istedikleri bazi seyler vardir, degistiremedikleri icinde Türk kadinlarina deger vermiyor olabilirler..
sunu hic unutma ; Türk Erkekleri daima bazi seyleri degistirmek isterler ama genelde engellerle karsilasiyorlar, Türk kadini ise cogu zaman Kültür degisimiyle ilgilenmez. ( ben öyle gözlemledim )
Cogu türk Erkeginin kötü egitildigide bir gercek...dolayisiyla , Türk kadinlarida sabirli oldugundan , Türk kadinlarina kötü muamele ediyor olabilirler...
Bunlarin disindada pek fazla ihtimal kalmiyor aslinda...
Caresini sorarsan, bu Milletin degisme zamani geldide coktan gec kalindi bile...