Zitat:
Zitat von Patr10
meseleyi neden baska noktalara cekiyorsunki? bringt doch niemanden etwas.. ben kimseye neden resmini koymuyorsun diye sormadim.. üzerine alindin demekki, aciklama yapma geregi duymussun... wie dem auch sei... ben internette bir yerde resim kullaniyorum, oda xing sayfasinda ve bundan yaklasik 3 gün önce o resmim baska bir sitenin forumuna konuldu.. buna inanip inanmamaniz size kalmis birsey.. evli degilim, 150kg degilim, cirkin hic degilim.. olsaydim bile kendimi baskasiymis gibi gösterme geregi duymazdim.. senin "mantikli" diye nitelendirdigin aciklamadiki durum bir suctur.. ve suc isleyenler hakkinda cezai yaptirimlar uygulatmakta herkesin kendi elinde olan durumlardir.. yine söylüyorum, diesmal zum mitschreiben... ben resmini eklemeyen insanlara saygi duyuyorum, kendisini baskasiymis gibi gösteren insanlarin neden böyle birsey yaptigini ögrenmek istedim... bunu yaparkende yazdiklarimin anlasilacagindan yola ciktim.
|
cok guezel soeylemissin// sana tavsiyem/burada seni anlayabilenlerle muhatap olman ya da kaale almandir//sinirli kabiliyetleri zorlama bu kadar