Rosamarie kimmi? diebeste schnallesinden biraz degerli
Rosamarie de senin gibi bir yosmaydi ama senin gibi ikiparalik ucuz degildi... o gercekten yosmaydi senin gibi burda keindi bir hiyar bir döner yemek karsiligi vaybeede pazarlamiyordu..
yavrum vaybeede ilk seninle bulustuk... simdi inkar edersin bos ver.. bacim maalesef yok ama
senin annen ve kizkardesin var onlar da görürler isi .. anan seni nerden cikardi bilirmisin rezil.,, kocani boynuzladin buralarda sana hiyar bile yetmez senin o otoban götüne rezil jsürtük sana anca söyle bir kazik yeter...
bakiyorum hiyarlari iyi biliyorsun.. lanet kari hiyarlari pisleme git bir doimuzun altina yat.. artik buralarda kimse seni altina almaz...
dedim annem öldü karim yok bacim da maalesef yok ama sana göre iyi kaziklarim var otururusun üstüne
iebeste;1969621]tamam tamam geldim geldim:
NE DIYOR YA BU CIRKEFLIGIN TOHUMU, CIBILIYETSIZ ISLAMIN KALFASI!
oh be
ulan daha gecen bacini ambulansa götürmeleri gerekiyordu, yarim hiyar icinde kalmis diye, sen kime ne anlatiyon, vaybee karilarin gigolosu, lan para al en azindan, bir ise yara, lan PUSCHT, sen bacini bamyayla aca aca, bacin en iri hiyarlala artik masturbasion yapmaya kalkiyor, bumu senin kutsaligin LAN, göt hemoridi seni.
rosemarie kim, it? yataktayken karina verdigin isimmi yoksa? bacina verdigin isimi, arkadaslarina sex maceralarini anlatirken, bacinin isimi söylememeye...heeeeeee? tek hücreli...[/quote]
|