o.T.
Atatürk´ü bir resim ile bicimlendirmen senin üzerinde vahim bir itiba birakmaktadir, ancak bu benim sorunum degil, anladigim kadar senin sorunun hic degil.
Gördügüm tipik bir "benim fikrim var" vakasi. Düsünmeden, sözlerini tartmadan, karsi tarafin tezlerini, söylediklerini dinlemeden, okumadan, anlamadan, bilgiye dayanmadan, illa ki bir fikir beyan etme hirsi.
Tebrik ederim, senin de fikrin var.
Dogrusu, tartistigimiz konu hakkinda pek bilgin yok, ancak kesinlikle bir fikrin var.
Bundan dolayi seni tebrik ederim, cünkü sen tam benim "modern" tarifime uymaktasin.
Sen modernsin, ancak kesinlikle bizim gibi, Gazi Maresal Mustafa Kemal Atatürk gibi, cagdas bir Türk degilsin!
Senin pencerenden geri görüslü olabiliriz, ancak unutma, dünya yuvarlaktir. Yüzünü Bodrum´da bir barda bulunan resimden cevirip, Atatürk Ilke ve Inkilaplari bulunan, yani benim bulundugum yöne yüzünü cevirince, benim ne kadar ilerde ve senin ne kadar geride kaldigini göreceksindir elbet.
Son olarak, endiselenmene gerek yok. Bizim seninle kesinlikle isimiz olmaz ve bizim acimizdan bunun binlerce gerekcesi vardir.
|