Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.01.2006, 16:01
Benutzerbild von rebellerisch20
rebellerisch20 rebellerisch20 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ÖNCE GÖRGÜ KURALARI IMLA YADA ÖRGÜ DEGIL

sen de alman gereken cevabi alacaksin . öncelikle sunu bil ,ulen ,koyarim türünden cümlelerin arasina noktalama isareti koyan birisinden ögrenecegim hic birsey yok bu böyle biline.ne söylediysem arkasindayim. özür dilenecek hicbirsey yok. söylenenlerde amac ve maksat asma diye birsey sözkonusu degil . zaten amac ve maksatli idi.hatta söylediklerime yenisinide katiyorum. 40 yildir burdasiniz 3 genaration tükettiniz hala aynisiniz. ister kendinizi asagilanmis hissedin ister kücümsenmis kabul edin beni irgalamaz . yaraniza nasil dokunuyorsa öyle kabul edin. adam gibi tartisacaksaniz tartisin . yoksa muhattab olmayin benimle . eger hirliyarak konusacaksaniz verecegim cevaplarda dosajli olacak .siniriniz tepemi yapiyor ,zirvemi yapiyor ,ayami cikiyor ilgilendirmez beni.birde deutschtürk diye bir milletmi varki milliyetcilik yapim ayrim yapim . siz zaten deutschtürk olarak kendinizi baskalarindan farkli görüyorsunuz .benim görmeme hic gerek bile yok .sapina kadar milliyetciyim ama irkci degilim bundan hicbir zaman gocunmam . bence zirve yapacaginiza oturunda biraz selbstkritik yapin . kalin saglicakla