hz isa ve hz muhammet
siz Hz İsa yı sevdiğinizimi sanıyorsunuz hayır Siz Hz İSA yı putlaştırıyorsunuz.
Bizler için HZ Muhammed"le Hz İsa aynı seviyededir. Ve Hz Muhammede Tanrı"nın gönderdiği herşeyi kabul ettiğimiz gibi Hz İsa ya gönderilenede inanıyoruz. Ayrıca Mirac için Tanrı her ikisinide yükseltmiştir. Bu tanrı için hiçde zor değildir.
Bizler bile uzaya çıkabildikten sonra...
Ve asıl siz bizleri kıskanıyorsunuz.Zira bizler Tanrı"nın insanlara gönderdiğini hiç değiştirmeden koruduk. Sizler ise 100 yıl bile koruyamadınız. Ahdi Atik ve Ahdi Cedide kiliseniz kendi menfaatleri doğrultusunda istediklerini yazdı.
Ayrıca siz kim oluyorsunuzki biza o yüce peygamberleri savunuyorsunuz. Sizler değilmisiniz Hz İsa Hz Davut Ve diğer yüce peygamberlere Zina, Adam öldürme ve benzeri adi suçları yükleyen onlara iftira attınız şimdide onları bizemi savunacaksınız. Sen kiliseni incele seni hala sömürüyor bizlerle uğraşmak için değil kendin için yap ve hep şunu sor "acaba gerçek ne" bu konuda kendinden başkasına güvenme çünkü kimse senin için ağlamaz.
ben yaptım islamı araştırdığım kadar Hiristiyanlığı araştırdım ve bunu hiristiyanların kitabından yaptım. sende yap ve kendini kurtar. Benim için araştırman yeterli Çünkü araştırınca doğru ile yanlışı çok kolay fark edceksin.
Ayrıca sizin hakkınızda söylediklerim sizin kitaplarınızdan yani İncil Dediğiniz Kitaptan dı duyrulur.
ALLAH HEPİMİZE HİDAYET NASİP ATSİN AMİN
|