Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.08.2005, 18:56
eniskaya

Standard Mezhepciler CAHILDIR

hemde kara Cahildir....

Mezhepmis... yok DEVE... oda cölde olur.. viel Spaß beim suchen

Mezhepciler Beyinsizdirdler.... cünkü kafalari calismaz... coguzlarininda okuma yazmasida yoktur... hele hele bir cok bayanlarimiz dahlen okur yazar degillerdir...

Mezhep demek bir INSANIN SEYSININ PESINDEN KOSMAKTIR....

Insanoglunu Ilahlastiran beyin... anormal beyindir kiiii o insandan ne köy olur nede kasaba.... olsa olsa TERÖRIST olur...

zaten böye düsünnelerdir dagda cayirda Teröris olarak gezen.... cünkü onlarin Imamlari onlara SEFAAAT edecek...

bana RESÜL bile sefaat etme yetkisi ve kapasitesi yokken... kalkmis bazi ALLAHSIZLAR insanlardan Medet ummaya....

MEZHEPLERIN PESINDE KOSAN DINSIZDIR.....

ALLAH SIRK KOSANDIR....

Benim tüm Sülale akrabalarim hatta tüm TR nin 100 de 74 ü MEZHEPKOLIKTIR....

ISTE TR nin 100 de 74 bir nevi DINSIZDIR....

Bu kadar acik söylüyorum... insani kendine Ilah eden DINSIZDIR....

Göklere RESÜLLERI yollyanlar DINSIZDIR... ki Allah ile Kahve icimis HZ: Muhammed NAHHHHHHHHHH deve binmisler beraber... kim kimin yaraticisi tam belli degil hahahaha....

Yani byöel salakca düsünceleri kitabi kim yazmis yawwww...

Camiide Mevlid okurlar MÜZIK dinlerler..... Ilahiler söylerler... aglarlar ciglarlar yatip yere oynarlar... Cem evinde dans ederler....

Yaaaaa DIN diye bir sey kalmamiski TR de....

Ramazanda giderler Mezardaki Allahlarindan DILENIRLER..... Bülnet Ersoy Orus dede denilen bir mezarda sarki söyler...

Ohhhhhhhhh ne süper DINIZ Var yawwwwww... öldüm bittim eridim gittim valla....

Bunun neresi DIN yawwwww..... safsata ile dolmus tasmis....

-------------------------------
DIN demek Allahi Kurandaki MECAZI anlatimlardan tanimaktir
--------------------------------

DIn bsaka bir sey degildir... Sünnetullahi ve onun kurucusunu veya Sünnetullahin sistemini kavramaktir....

DA GIBT ES NICHT MEHR ODER WENIGER...

DAT WARS