Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.07.2005, 12:45
celineay19

Standard icim savas meydani gibi

merhaba güzelim,

kabullenmek cok zor, bende kimseyi görmek istemiyorum, bos bos ortamlara girmek istemiyorum...
tek basima odamda oturup acimla yanliz kaliyorum, hep dua ediyorum... dua etmeyince depresyona giriyorum, icimden aglamak geliyor iste o zaman farkli ortamlari tercih ediyorum, aber nicht um mich abzulenken, das geht nicht das will ich auch nicht, einfach nicht um allein zu sein.
sorun olan, cevremdeki insanlarin cogu ne oldugunu bilmiyor, sevdigimi kaybettigimi bilmiyor, yani normal davranmaya mecbur kaliyorum ama acim anlimda yazili.
hic bir zaman ona karsi bir saygisizlik yapmadim, ve vefatindan sonra da yapmam (insallah). bana dogru yolu gösteren o oldu, ve eminim hala gösteriyor.
kendimi yanliz hissetmiyor, onun benim yanimda oldugunu düsünüyorum, cünkü icimde cok büyük bir güc var, bunun nerden geldigine anlamam veremiyorum.
bazen kafayi yiyorum düsündügüm de oluyor, bende ona sesleniyorum, ve her attigim adimda onun beni gördügünü saniyorum (tabii ki bunu tek Allah bilir).
ama tuhaf olan icimde büyük bir huzur var... bilmiyorum neden... ya bu hayatin cilesinden kurtuldugu icin ya da... bilmiyorum, ayni huzur ailesinde de var. Insallah bunun da bir anlami vardir.
yorum yapmak istemiyorum, ruhuna zarar vermek istemiyorum, Allahin isine karisilmaz, ama insanlik hali... bazen yorum yapiliyor iste.
hani baska bir kulu asiri cok sevmicekmisin ya, Allahtan haric kimseye büyük sevgi duymicaksin, yoksa Allah o cok sevdigin kulunu alirmis... belki de bizim hatamiz o oldu... sevgimiz asiri anlatilmayacak kadar büyüktü, benim icin ve ailesi icin gercekten canini verirdi... onun icin bundan sonra kimseyi asiri sevmek istemiyorum, yani ailene bile asiri cok baglanmaman lazim ki, cünkü günün birinde her yolcu gurbetten ayrilcak... tabi demesi kolay, sevmemek bazen elde degil...
Ay Allahim, hersey cok zor... icim savas meydanina benziyor... bir öyle bir böyle...
Allaha cok sükür bugün cuma gecesi... dört gözle bekliyorum hep... askimin ruhunu duasiz geri yollamamak icin...
Saygilarimla...