Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.07.2005, 02:44
unknown

Standard senin dilinden konsudum :)

senin anladigin dilden konusdum, bak birden bire nasilda KENDI FIKRINI beyan edebiliyorsun. bülbül gibi ötmeye basladin. halen anlamadigin bir kac nokta var. iyi dinle, yine karistirma bazi seyleri ok?

1. ben ermeni asilliyim! fakat soykirim iddialarinda bulunmadim, olaya tarafsiz bakabiliyorum. seninle olan sorunuma gelince: bu devirde yasayan bir genc olarak bir insani dini ve irkindan dolayi rencide edebilecek kapasitede olmandan dolayi gözümde bes para etmiyorsun. bu hakaret degildir senin hakaretlerin karsisinda (&gt&gt&gtBen senin yerinde olsaydim, yani ALLAH korusun ermeni olsaydim, herhalde kendimi öldürürdüm. Öyle bir milletin mensubu olarak yasamak kolaymi????? &lt&lt&lt). islam terör örgütleri saldirilarda bulunduklari icin tüm islam alemi teröristmi sence? ben ermeniyim diye senin hakaretlerini okumak mecburiyetindemiyim?

2. bundan önceki mesajimda da söylemisdim, alierenin yazisi benimle alakali degildi. onun bir forum yazisina yine herzamanki tavrinla yanit vermissin okudugum kadariyla ( alles hat seinen preis diye bir yaziyla katilmis kendisi) ve senin verdigin yanita tepkisini göstermis. ayrica yine verdigin cevapda hakaret dolu: etek altina saklanmakdan filan söz etmissin.

3. immer tief durchatmen ruhig bleiben nicht aufregen bleib cool genau soo ist es richtig!! lies diese nachricht am besten nochmal durch, du hast sicherlich wiedermal nur die hälfte von dem verstanden was ich dir geschrieben habe. pai pai