ENISKAYA ARKADASIMA TAVSIYELER
Eger uzman müslüman bir ortamda yasamasa, dinsiz olabilme imkani yüksek olan arkadasim benim, gercek müslümanlar Üsame gibi lavuklari degil müslüman, insan olarak bile kabul etmiyorlarki.
Bunlari her ortamda defalarca vurguladilar zaten.
Bunlar bilerek ve kasitli olarak gözardi ediliyor, maksat üzüm toplamak degil bagciyi dövmek benim gözleri perdeli arkadasim.
Sanada tavsiyem, kendine sunulani sorgulamadan, irdelemeden, arastirmadan havada kapma.
Genis düsün, stratejik düsün ve iyi düsün..
Ama yapmiyoruz... oh oldun diyoruz, ondan sonra tüm dünya Muhammedi Kameltreiber ve onun Anhängerlerini TERÖRIST olarak görüyor...
BEn cok cok acik söylüyorum... eger Müslüman ortamda yasamayip... DIN uzmanlarindan ders almayipta klasik bir Müslüman sayilan ortamda yasasam cok acik bir sekilde DINSIZ olurdum...
Ikincisi eger Hiristiyan ortaminda yasasam ve orada dogfrmus olsam kesinlikle ISLAMI TERÖR DINI OLARAK görürdüm ve LANETLERDIM.... cok acik bir sekilde ISLAM DÜSMANI OLURDUM...
Cünkü eger ISlam BIN-LADENIN yaptigi, Araplarin yaptigi yada Iranin yaptigi ise.... yani öyle DINI CÖPE atacaksin.... veya YOK edeceksin.....
Hiristiyan Alemi cok cok hakli
|