Len soytarı kışkırtıcı nasıl yazı ulan
Bu yazı.
Ne demek tetikçi falan? oğlum kafanı uyuşturucu ile kıracaksan adam gibi kır kıçından kırma.
Kimse Elazığlıyı senden başka tetikçi demed bu sayfalarda.
Hani erkeğin orospusundan ve puştundan korkacaksın diye bir deyim vardır, emin ol bu cümleler senin gibiler için icat edilmiştir.
Elazığlı bana senin yaşamın boyunca başaramıyacağın düzeyde ve insan gibi, adam gibi çok güzel bir yazı bıraktı ve yazıyı saygıyla karşıadığımı ve kendisine yazdıkları içinde bu sayfalarda teşekkür ettiğimi açıkladım.
Sen bozuksun oğlum, sen bozuk sütlüsün.
Her zaman ortalığı kışkırtmışsındır.
Sen dürüst değilsin şerefsiz bir sahtekarsın.
Utanmadan bu sayfalarda birde katil yaratacaksın, bunlardan senin çıkarın nedir sapık herif.
Elazığlının hatası yeterince açıklandı ve doğruydu ohatanın ona açıklamnası,bir gün o hatası yüzünden başı çok da büyük belalara girebilirdi. Ama eminim ben nu bu hatayı bilerek yapmadığını, kendisiblir ben ona her zaman gelişmesi için destek oldum.
Ama senin gibi ne olduğu belli olmayan sapık her zaman onun kafasını karıştırdı, şimdide tetikçi başlıklar atmakta. Şundan emin ol bu başlık böylesine medyaik bir yerde ulu orta yazılması çok ağır bir cezai işlemle sonuçlanır Alman yasalarında.
Sen ona hiç bir zaman dost değildin olmadığınıda bu tür pis yazıların ile bir kere daha gösterdin.
Sen iç bir insana dost değilsin, senden dost olmaz çünkü sahtekarsın, pisikopatsın git tedavi ol.
Elazğlı küsmüşte gitmiş, Elazığlıyı sen mi doğurdunda koskocaman adama çocuk muamelesi yapmaktasın soytarı.
Elazığlının en iyi yapacağı şey senin gibi bozuk insanlardan uzak durmasıdır.
Dua edinki burada bir kaç kişi varda insanları bu sayfalarda yanlışlık yapmamaları, yaşamlarını ciddiye almaları, bozuk bulanık bir sele kapılıpta yaşamlarını mahf atmemeleri için uyaranlar var.
Benim şahsıma bir yazı yazmanı istemiyorum senin, ikide birde benim defterime bakıp durmaktan uzak dur.
Senm mert değilsin, düzgün ve doğru bir insan değilsin, sen insanlığın utancısın.
Soytarı Mazoşist
|