Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.07.2005, 01:33
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bildiğin okuduğun rumuz bir isimdir.

Benim açımdan isim olmasından başka br anlamı yoktur.

Zaten kaşarlanmış dengesiz kışkırtıcının bahsettiği gibi ne çingene anlamını taşır nede Avrupada bu isimle dolaşan insanların hiç birisi ne Romanyalıdır nede o halkın anavatanı olan Hintlidirler.

Ama bu sayfalara katılan .Romen. yada çingene toplumundan katılanlar var ise onlara bu kullandığım rumuz onların topluluklarını çağrıştırıyprsa, hepsini bir Türk kökenli bir insan olarak saygıla selamlarım.

Sanıyorum çağdaş arkadaşım sen benim sorumu bilerek atlamaktasın ve sorduğum soru elbet bu konun göbeğidendir.

Bençağdaşlığı biraz daha farklı anlıyorum, çağın içinde bulunmayı ve yaşadığın zamanın hangi çağa ait oldğunu kavrak veona uygun yaşayabilmeye çalışmaktır benim çağdaşlık anlayışım.

Senin ile ben ilk önce çağdaşlık kavramında anlaşamamaktayım.

İstanbulu herhalde Androitler gelip vurmadılar değilmi?

Vuranların Radikal İslamcılardan oldukları, kökten dinci oldukları ve Türkiyenin tüm sivil kurumlarını yıkmak hedefini güderek bunu yaptıkları ve vuranların Türkde oldukları mahkeme tutanakları ile ortada değilmidir?

Bin Ladin ile de bağlantılı olduğuda açıklanmadımı Afganistanda eğitimden geçtikleri açıklanmadımı?

Amaçları kendilerine uygun gördükleri bir İslami devlet sistemini kurmak olduğunu açıklamadılar mı?

İspanyada yapılan vahşette Kuzey Afrika ve Arap kökenli Bin ladin yanlısı kişilerce yapıldığı ortaya çıkmadımı?

Londrada olan bunlardan farklımı olduğunu düşünmektesin?

Eğer sen öyle düşünmekte isen eyvallah öyle düşünebilirsin zaan her şeyi daha önce yalınan vahşetlerde olduğu gibi gösterecektir neyin ne olduğunu.

Newyokda olduğu gibi çıkar ortaya.

Ama basitleştirmektesin gibi bir izlenim bırakmaktasın sen olanlara.

Dostum ben bu tür vahşeti yapan insanlar ile aynı dünyada yaşamak istemiyorum.

Hele hele bu tür sapık ve katil rulu insanların kuracağı hiç bir sistemlerde ve yönetmlerde asla yaşamak istemiyorum.

İsteyen buyursun gitsin İranda yaşasın.

Umarım derdimi tam olarak sana açıklayabildim ve benim açımdan bu konu üzerinde senin ile yazşacaklarım bu kadar.

Her insan hak ettiği sistemlerde yaşar...