abuzer SENIN gibi enikleri marsaYOLLARIM
evet ben senden cok daha akilliyim,normaldir TÜRKÜM
1-700-900 sene boyunca süper güctü icteki bir takim devirlerin önemi yok sonuca bakildiginda süpergüctü,arti 200 sene diyorsun ama osmanli topraklarini tam 500-550 sene kadar büyüttü yani sacmaladiginin ispatida budur.kanunilerden bahsediyorsun ama inan PADISAHLARIMIZ COKTU sizlerin tepelerinize vuracak.
arti batililar anlasamadigi degil zaten hacli seferi yapan birlesik batililardir yani bu sekildede osmanliyi almaya calistilar zavallilar
2-süper güc elbette akillilik tan ve gücten ibarettir APTAL YARATIK....top atesini bulan osmanliydi hacli sefersleri nasil dagittiklari arti savas projeleri arti kilici ya allah deyip savasa katilmiyordu belli bir egitimden geciyordu,ozamanin deniz filolari en gelismis osmanlidaydi TARIHTEN NASIBINI ALAMAMIS SEN ISE beni herhalde kendin sandin bilgisizlikte
VE BILIM TEKNOLOJI ISE bugünkü süper güclerde degil sadece bu süper gücler akillarini yani bilim teknoloji ve güclerini kullanip para bulduklari icin teknolojiyide satin aliyorlar bilimide (yani bir anlamda bilim adamlarini)ANLADINMI CAHIL ABUZER angutu
senin gibi bok böceklerini ben marsa ucurup orada s....en adamim senin gibi hanzolari cok gördüm kani bozuk MILLIYETI SEREFSIZ mahluk
yiyemiyecegin BOKUN ucuna cömelme
|