Bak dostum benim o kadar genis
arkadas ve yakin tanidik cevrem varki.... aralarinda Kürdünden Yunanlisina kadar var.... je Menge, also komm mir nicht damit das ich hinterm Mond lebe oder so.....
Ard niyet nedir bilirmisin....
Ard niyet, bana TR de HAk verilmiyor demektir..... bu resmen Ard yiyettir ve kesinlikle ve asla bkabul edebilecegim bir olay degil kaldiki tamamiyle gercek disi bir olay....
Senin nasil Trabzona geldiginde tüm haklara sahipsen, bende Diyarbakira gelince ayni IMKAN VE HAKLARA SAHIBIM......
Eger bunu kabul etmiyor ve PKK gibi adamlari anliyorum diyebiliyorsan tartismamiza gerek yok... cünkü ben anlamiyorum.... kaldiki böyle bir seyi yapanlarida anlamak mümkün degil...
Tembellikle bu isler yürümüyor... devletten her sey beklenmezki.... bizim köye suyu bizim köylüler getirdi, camimizi kendimiz yaptirdik, yolumuzu kendimiz dozer kiralayip yaptirdik....
Ufak bir köyümüz oldugu halde, Allah bilir ne kadar para yatirdik oralara....
Hele hele bir Trabzon gibi yerde, düz arazinin neredeyse yok denecek az olan yerde.... kolay degil kaban yerleri islah etmek.... köyümüz 50 icinde kesin kendi cebinden 1 Milyon Euro yatirmistir sadece bizim Köye..... diger köylerle ortak alinan TV vericileri saymadim bile....
Bizim oralarda devletten kimse bir sey beklemez, devletten Tapu Belediyelik ist, asayis ve benzeri temel ihtiyaclar beklenir, gerisini insanlarimiz kendileri yapar......
Yillardir ALmanyada yasiyorsunuz, köyünüz icin ne yaptiniz.... ????
Herseyi devletten bekliyorsunuz, yatmissiniz assagi... devlet versin yiyelim..... ohhhhh ne ala...
Gott Hilft nur denjenigen die sich selber Helfen..... Allahin Sünnetullah sistemi iste budur
|