Wenn du meinst das du für die Türken
sprechen kannst obwohl du keiner bist, dann brauchen wir nicht weiter zu diskutiren..... sizler yolunuza bizler yolumuza....
Cem senden akilli... en azindan senin kadar kendi kafasindan uydurmuyor....
Sorudugum soru cercevesinde kalmaya ugrasiyor....
Sen kalkmissin yine... ayni seyleri tekrarlar duruyorsun.....
Yahu be adam iste beni kizdirmaya basliyorsun......
LAZCA ÜNIVERSITEMI VAR... be adam... LAZLAR UNIMI KURMUSTA.... sen gelmis ben Kiroca ögrenecegim diyorsun....
Kiroca kitaplar var....
Git al ac oku..... engelleyenmi var......
Yahu sizleri helayada Türk devletimi götürecek......
Ne zaman kendi ayaklariniz üzerine durmayi ögreneceksiniz.... biur aralar bunu Yahudiler Türklere derlerdi.... bende simdi sizlere diyorum......
Ne zaman hikaye ve dil mil palavralarindan var gececeksiniz.....
Jaaaa was müssen die Araber oder die LAZ sagen.... onlarin medeniyetleri hem sizlerinkinden kat kat daha üstün olmala beraber cok daha eski.........
Hele hele Orijinal Arap kültürüne ben asinayim.... Kirnonun mironun ve Türkün kültürü bok yemis onlarinkinin yaninda...... bunu bu kadar ictenlikle söylüyorum...
Bakma sen su an Araplar din yobazi olmuslar... zammaninda en ileri gelismis medeniyet onlardaydi... hele hele mIsir....
Simdi biz Araplara kalkip Arap UNIVERSITELRIMI acalim.......
Ihr kriget vom Staat nur das gleiche wie ich oder der Araber oder cer Laz oder der Kerkeze bekommt..... nicht mehr und nicht weniger.....
Wenn das euch zu wenig ist.... müsst Ihr mit Leben oder gegen uns Krieg führe... wie Ihr wollt.... aber kein Gericht der Welt und auch Gott wird uns dafür nicht Straafen, den man kann nur das einem geben was man selber hat... oder die anderen......
So steht es geschrieben und so geschiet es auch
|