Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.09.2004, 12:05
Benutzerbild von zozax
zozax zozax ist offline
Neuer Benutzer

Standard arkadaslar, kendimi tanitayim.

adim Mehmet, nami diger ZazaX

gece gündüz ekran basinda sürünen bir zombiyim,
baska isim de yoktur.
kafayi tamamen yedigim icin, burada sürekli yeni nickler acarim, ve kendimce milletle girgir gecerim. actigim nicklerin cogu da kiz nickidir, bilmiyorum herhalde biraz o tarafa meylim var; bilmiyorum, cünkü yasim kirka yaklasmis olmasina ragmen bu konuda tamamen tecrübesizim..anlarsiniz ya, namus iste.
daha dogrusu bugüne kadar hic bir kiz bana vermedigi icin burada namus ayaklari yapiyorum.
nicklerimin diger bir büyük bölümünü ise, isim veya harf benzerliginden yararlanarak baskalarini taklit ettigim nicklerden olusur.
zaten burada bulunmamin yegane sebebi de budur: baskalarini ne yapip edip provoke etmek, ve onlarin gösterdigi tepkileri görerek orgazm gecirmek, cünkü baska türlü desarj olamiyorum. bu amaca ulasmak icin her türlü kilifa ve kiliga girerim, bir gün cecenkizi, diger gün alevi dedesi, bir gün dinci, bir diger gün ateist olurum, aslinda hic dogru dürüst fikrimde yoktur, diger userleri de kullandigim gibi, degisik fikir ve düsünceleri de yukarida belirttigim hedefe ulasmak icin arac olarak kullaniyorum.
orgazmarin en güzelini ise, baskarina küfür edebildigim zaman yasiyorum, oohhhhhh küfür etmek, hem de en adisinden, ana avrat anatomi demeden, gibisi yok; ha küfür etmenin yanisira küfür yemek de pek tatli geliyor, zira küfür yeyince, dozajini daha da artirarak karsi küfür yigdirmaya firsat doguyor. baskalarinin namusu, haysiyeti, serefi, onuru benim icin viz gelir, daha tam anliyamadim, kendimde sayilanlarin hic birisi mevcut olmadigi icin mi, yoksa sirf küfürlerin ve yapilan karsilikli pisliklerin kisinin kendisinin degil de, sadece kullanilan nicknameler tarafinca yapildigini zanedecek veya kendini inandiracak kadar geri zekali oldugumdan mi.

umarim, bu kisa tanitimdan sonra, beni biraz daha anlayisla karsilarsiniz ve biraz daha mazur görür, kusuratima bakmazsiniz.

hürmetler,
Mehmet