Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.07.2004, 17:24
eniskaya

Standard Vallahi hemso bence

tamamiyle aksisi.....

Isin püf noktasi sudur.... Muhammed Resul olduktan sonra hayat tarzinda ilahi kanunlar disinda fazla bir degisim olmadiki.... o nasil öncedem Muhammed ise.... simdide Resul Muhammed oldu.....

Neyi degisti?????????????
Sosyal yasantisimi, arkas cevresimi, yeni hatunlarimi, baklava böreklemi beslenmeye basladi, ucmayami basladi, helikopter yada ucakmi icad etti......???????? ne degisti ?????

Allahi tanimka ve tanitma hususu disinda hic bir sey, zaten önceden beri efendi ve sözünde duran birinsandi......

Sen Resulün zamanini din yapmissin Kurani degilki.

Resul Kurani elbette zamaninda en iyi bilendi, yani vahyi bana degil, ona inmisti... tabiki aciklamalriyla..... toplumu yönlendiren o olacakti....

Ancak bugün yil 2004, 620 civarlari degil....
Bügün evrensel olan tek sey Kurandir, Resulün hayati arkadaslari veya davranislari degil..... verstehst du....

Kaldiki Resulün vahyi disinda hic bir yaotigi sabit degildir... Hadislerin gercekciligini ancak Allah bilir....... sen asla bilemezsin..... yeryüzünde hicbir kul, su veya bu hadisin dogru oldugunu asla ve asla diyemez.... eger derse umumi Allaha sirk kosar....

Yani sana vahyimi indide, su veya bu hadis dogrudur diyebiliyorsun.... neden kicini bazi hikaye yazarlarinin eline veriyorsun....

Bak senin sahih kabul etmedigin hadisleri, Erbakanci ve Süleymanci Allahsizlari bas taci edip, Allahin bizlere lütüfta bulundugu Kurani umumi red ediyorlar.
Taman dogru bunuda Kuran veya isalm adina yapiyorlar.......

Dedigim gibi Kuranin cercevesinin milim disina cikan ziyandadir....... asu fertig und vorbei.

Birde hemso, bazi diger yazilarina cevap vermeyecegim, zaten icerilik olarak onlarada cevap verdim saniyorum... simdilik esen kal.

Selamlar
Enis