Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.06.2004, 18:11
Benutzerbild von cidam
cidam cidam ist offline
Neuer Benutzer

Standard İlk başlarda...

... senin bu tuhaf hallerinin nedeni toyluğun ve "büyümemiş" olman sanmıştım. Ama yanılmışım, senin durumun çok daha vahim. Seninkisi ne yaşla, ne de olgun(suz)lukla açıklanabilir kişilik bozukluğu.

Yahu, sen bana yönelik 500 "yazı" yazdıysan, ben ancak 1 tanesine cevap vermişimdir. Sen şimdi gerçekten yazına cevap vermeye gerek duymadığıma şaşırdım mı yani? Ah ah, koyun kaval dinler gibi okuyanlar yok mu, ne yapsan nafile... Bu arada ben de yavaş yavaş şüphelenmeye başladım: Berfo"yla bir akrabalığın olmazsın senin?

Seni de -nafile olsa da- gerçeklerle yüzleştireyim bari. Yazına cevap vermemiş olmam, yukarıda yazdıklarımla ilgili olmasın sakın? Senin "versiyonundan" sonra çelişkiye veya "böyle olmalı" diyenler varsa, araştırsınlar, bana ne bundan.

Eski alışkanlıklarından da hálá vazgeçmemişsin bakıyorum. Yine kendi yaptıklarını başkalarına projekte ediyorsun. Zaten gelişimini tamamlamış "birinden" başka ne beklenir ki?
Sen karekter(sizliğ)ini nette doya doya yaşamaya devam et. Senin aksine, ben kendimi burada ıspatlama gereği hiç duymadım. Cinsellikle ilgili saplantına, her içeriğin
sende cinselliği çağrıştırmasına gelince, o mevzuda berfo ve zaza ile iş biriliği yapmanı öneririm. Acı paylaşılınca azalırmış, derler...

Bir de şu anki prensinden bir ricam var, tahammül edebildiği kadar, boş bırakmazsın seni. Tamam, chatte de forumlarda yazan bayanları kötülemeyi, sorunlarını sergilemeyi sürdürüyormuşsun, ama en azından forumda "eserlerinden" karşılaşmaktan kurtulmuş oluyoruz böylece.

Şimdi de lütfen, sana yine cevap vermemeye devam ettiğimde, kendi kendine "gerekçeler" üretme. Bak, sana "uzunca" bir armağan bıraktım, onunla yetinmeyi dene.

Hadi sana da bye bye