Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.04.2004, 19:42
uzbay

Standard E bosanmak güzel birsey"mi yani?

allah allah! e tamam, anlamasiyorsan, bize ne, bosan ozaman, eger dayak yiyorsan, muhakak birsey vardirki yiyorsun... tamam, belki"de adam pezevengin tekidir, haklisin, ozaman bosanabilirsin... eger statistike bakarsan, cogunlukla, kadinlar bosanma davasini acmislar, e ne bu? lütfen anlatirmisin bana? yani sindi hep kcadami suc? dövdü diyemi suclu? Babanizdan azmi dayak yediniz? biz cocuklar azmi dayak yedik?

yav! birak sunu ablacim yav, büyük konusmaymis?! Ben buraya büyük konusmak icin gelmedim, sadece sizi doru yolu göstermek istedim, bu sindi senin icin büyük konusmak"mi demek, akil verecene, huzur ver!
Bu laflari bilirsin sen...herkeze akil verirseniz böyler olur iste, dövüsürsünüz...
güzel, güzel, tatli dilli olup konusamiyor bizim türk kadinlari...Her zaman döven kocalariyla evlenir ve bosanip, bosanip huzursus olurlar, ben öyle gördüm ve öyle"de gidiyor...Malesef ben evli deyilim, ama olmak isterdim, ama bizim türk kizlarina bakarsan, cay bile, yapamam diyorlar...

Sosietik hayatina kaplanmissiniz siz (kadinlar!) buradaki almanyadaki kizlar yüzde 70%"i gece hayatindalar, hakikaten, yani!
Was ich damit meine süsse ist: Unsere Erziehung spielt auch "ne Rolle, wegen den vielen Scheidungen...Es kommt sehr selten vor, dass sich Ehepaare aus guten Familieren verhältnisen sich scheiden lassen!

Akil verme, huzur ver, bunu unutma! Hem ben senin kardesin deyilim, benim ablam bana kirici seyler yazmazdi!

selamlar saygilar