gecmis olsun..
.. hicbirzaman cok gec degil!
nekadar zaman gecmissede gecsin! Seni cok iyi anliyorum, on yildir uyumus gibi hissediyorum kendimi diyorsun, okadar dogru söylüyorsunki!
Yasamanin gercek anlamini anliyorsun mutsuzluktan siyrildiginda, herseyin aslinda nekadar güzel oldugunu görüyorsun, zor bir yoldan gecsen bile. Bütün korkularin bir yanda kaliyor, ne olursa olsun, bedeli ödemeye hazir oluyorsun!
Anne babamizin zamaninda dünya cok farkliydi, insanlar cok farkliydi, bir evlilikten beklentileri cok farkliydi.
Zamaninda bir köy vardi, bir cesme vardi, tarla vardi, evlenip ev isi cocuk ile ilgileniyordu kadinlar, haliyle gecinmeside kolay oluyordu, ama simdi bir evliligi iyi yürütmek icin okadar etken varki!
Kadinlarda calisiyor, kendi ayaklari üstüne duruyorlar, beklentileri cok daha farkli, mutlulugu yakalamakta kolay degil dolayisiyla!
Cevre var, aile var, is var, tecrübe var, bunlarin hepsini iki insanla ayni yönde toparlamak cok zor oluyor!
Kolay degil, yürümeyincede bosuna uzatmanin hic anlami yok!
Balik6 kardesim cok gecmis olsun diyorum, sana yeni yolunda yeryüzündeki bütün güzellikleri ve mutluluklari dilerim, biliyorumki sende hakediyorsun!
|