![]() |
Shweiegrippe
........................
|
tu mal was gegen deine Rechtschreibfehler.
|
Schweinegrippe ist nur eine Lüge. An der normalen Grippe sterben jährlich 13.000 Menschen.
Hauptsache die Leute verfallen in Panik und ein Pharmakonzern verkauft seinen beschissenen Impfstoff. Vor 2 Jahren kamen die mit der Vogelfrippe und jeder hat sich Tamiflu besorgt. 1975 hat man in Amerika schon Panik mit der Schweinegrippe gemacht und nix ist passiert. Die einzigen Opfer waren die, die eine Impfung bekamen und an den Nebenwirkungen starben... |
In der Geschichte hat bisher nichts noch mehr Menschen dahingerafft wie die Grippe.
° Hapschuu..!° ° |
Zitat:
|
Zitat:
Das kommt davon, wenn man Fleisch frisst :-) Aids hat sich auch auf dlesem weg auf die Menschen übertragen, weil irgendwelche Leute Affenfleisch gegessen haben. Wie vogelgrippe, die von Fledermäusen auf Katzen übertragen wurde. Und diese besonderen Katzen (keine Ahnung welches Land das war) waren ein leckeres Gericht für die Menschen. |
bei aller liebe samara, manchmal ist schweigen besser, als scheisse zu reden.
man muss auch nicht bei jedem forumsbeitrag was dazuschreiben, nur um etwas geschrieben zu haben. mag ja sein das du vegetarierin bist oder kein schweinefleisch ißt, ist auch alles schön und gut...aber das man grippe von fleischverzehr und dann auch im speziellen fall von dem heidnischen schweinefleisch (böse, böse) bekommt, das ist der größte bullshit den ich seit langem gelesen hab...und sag nicht, das du recht hast, weil du es im tv gesehen hast...da gibts auch mäuse die blaue elefanten als freunde haben. in liebe ..birt |
wissen ist guuuuuttttt......
das wissen über das unwissen ist guuuutttttt... halbwissen....und so tun als ob ....ist schleeeecht..... :) >samara ;) |
wenn du es besser weisst, seiltänzer, dann korrigiere uns doch statt sprüche zu machen. Wenn man etwas schlau ist, kann man das mit was samara geschrieben hat, auch im internet finden. Genau dieses Thema kam auch bei dem Bericht im Fernsehen.
http://www.nzz.ch/nachrichten/wissen..._1.570395.html http://www.spiegel.de/wissenschaft/n...311663,00.html |
...ich weiss, dass mein wissen, neben meinem unwissen einem staubkorn im weltall gleicht...
...ich habe nie behauptet schlau zu sein...und so getan als ob ich es wäre, habe ich ganz bestimmt nicht...geschweige denn von "sprüche machen" ..alles was im fernsehen und/oder im internet etc. von wem auch immer gesendet,geschrieben wird, ist meiner MEINUNG nach, nicht gleich zu setzen mit wissen... ..mein vorheriger beitrag war MEINE MEINUNG....(und nicht böse gemeint) und um in deinem wortwahl zu bleiben "....wenn man etwas schlau ist..." kann man wahrscheinlich unter zigtausend anderen seiten, nicht nur die, die du angegeben hast sondern AUCH diese im net finden.... http://www.rki.de/cln_091/nn_1509674...tml?__nnn=true http://www.mediscon.de/vogelgrippe/index.html http://www.mediscon.de/schweinegrippeh1n1/index.html vielleicht tragen diese auch zu unserer aufklärung und meinungsbildung bei, was infektionskrankheiten angeht... in diesem sinne *hatschiiiiiiiii ;) |
Zitat:
Das kommt davon, wenn man seinen eigenen dummen geist auf die Menschen übertragen versucht. Wo bitte habe ich geschrieben, dass das von schweineessen kommt? Ich habe nur geschrieben, dass die viren durch sowas angefangen haben, sich auf die menschen zu übertragen, danach überträgt sich das natürlich von mensch zu mensch. Wenn du dich mit dem thema auskennen würdest, dann würdest du nicht so ein Bullschit von dir geben. Und Albirt; du bist ja ein ganz schlauer. Willst uns weis machen, dass du viel schlauer bist, als who und co. Gut dass wir nicht solche ignoranten bei who haben, sonst hätten wir ein echtes Problem. http://www.ard.de/wissen/-/id=918004/1p0u1xl/index.html Seiltänzer; ziemlich schwach. |
Endlich gibts du mal was intelligentes von dir.
|
@samara
ich hab nie behauptet klüger als andere zu sein, würde ich auch nie tun. Ich hab nur festgestellt, daß du den Drang hast hier bei jedem Thema egal in welcher Forumskategorie es auch sein mag, immer etwas dazusagen musst. Und ich sage nur...manchmal sollte man einfach nur lesen, und nicht immer drauf antworten, und halbwahrheiten verbreiten. Glaub nicht an alles was du im Fernehn siehst, glaub nicht an alles was du im Internet findest. Fernsehn und Internet sind die Medien mit denen Menschen auch dazugebracht werden sollen, in bestimmten Bahnen zu denken. Ich wollte dir nur behilflich sein, kein Opfer zu sein, sonder auch mal selbst, dein dir von Gott gegebenes Gehirn zu benutzen....nicht nur zum lesen und glotzen, sonder zum DENKEN. Und nochwas an alle die das lesen....seit nicht immer so angepisst, wenn euch jemand kritisiert...versucht auch damit umzugehen. ich liebe euch auch...:) ..birt PS:"Gut dass wir nicht solche ignoranten bei who haben, sonst hätten wir ein echtes Problem. " Wenn ich ignorant wäre , hätte ich dich nicht beachtet....wahrscheinlich hast du das Wort 'ignorant' mit 'A....loch' verwechselt. Nenn mich lieber 'A....loch', damit kann ich leben:) |
Zurück zur Schweinegrippe *grunz*
ich wasche mir die Hände bevor ich esse, bevor ich koche und nach dem Toillettengang. Aber das war schon immer so. Inwzischen wasche ich mir die Hände auch, bevor ich meine Kleine auf den Arm nehme und jedes mal, wenn ich von draußen nach Hause komme. Bleibe jetzt öfters zu Hause (liegt aber eher am schlechten Wetter). Mehr kann man glaube ich eh nicht machen!? Mit der Mundmaske laufe ich nicht rum, macht ja sonst auch keiner hier in Kassel. Man sollte aber Bus und Bahn meiden, so gut es halt eben geht und alle anderen Orte, an denen sich viele Menschen tummeln (zB Einkaufszentren, etc.).
|
Zitat:
|
Tilki, geh mal zum Psychiater du hast ja echt verfolgungswahn. HuHHHHHH wir sind alle samaras! Buhhhhhh!
|
ja genau, ich bin auch yesidin. Wer auch immer die ist.
|
Die meisten Männer hier im forum, lassen nichts gelten ausser ihrer eigenen Meinung. So sieht das nämllich aus. Wenn man dagegen widerspricht, oder mal andere tatsachen zur diskussion einführen will, wird man nur beleidigt, wie ich das hier so gesehen habe. Und wenn einer was sagt, machen alle mit.
|
Die haben in Kairo LKW Ladungen voll Schweine begraben.Es zählt das Prinzip.
Imagine: Du lebst mit deine ganzen Sippe von der Müll-Sammel und /-Verwertung. Mit eurer Schafsherde, euer zweites wichtiges Standbein, seid ihr als niedrigstmögliche Kaste - ein Teil von diesem Moloch und Mega-Polis wie Kairo nun ist! Plötzlich kommen die Behörden und schleppen alle eure Tiere grundlos mit LKW's davon, und schieben mit dem Bagger die Erde über die noch lebendigen Tieren in die Gruben. Na..? was bewirkt das in eurem Innern? Ich denke diese Geschichte wird sich rächen. Hayvanlari tanidikca, insanlardan nefret eder oldum! Simdi bir hokkabaz cikip lütfen demesin, "iyy domuz..gebersin tabi" filan. Cünkü öyleleri,konuyu zaten miciyla anlamistir ve mesela elektrigin de dogruca prizden ve paranin ATM den ciktigina inanan kisilerdir.Öyleleriyle isim olmaz. |
Es ist bestimmt eine Schande, wenn ein radikaler moslem an schweinegrippe stirbt.
Zu einem tier iii zu sagen, weil man das nicht essen darf, zeigt wie beeinflussbar die leute sind. Mit Tieren waren die moslemischen Länder aber nie zimperlich. In der Türkei wurden auch all die Hühner lebend in ein sack gesteckt. Das Menschenleben ist dort auch keinen pferferling wert. Wie sagt man doch gleich; Nicht nur Frauen, sondern alle Menschen werden gleichermassen unterdrückt. Aber geschichten rächen sich. Das fängt schon damit an, dass man das unterstützt und die tiere isst. Man muss an die tierhaltung in deutschland denken. Wie manche tiere bei dem transport unter unmöglichen bedingungen gequält und ums leben kommen. Egal wie man schächtet, die tieren leiden trotzdem. http://www.tierschutzbund.de/849.html Auch das kommt auf einem zurück. Karma sage ich nur. |
Die heißt inzwischen Neue Grippe oder auch A/H1N1.
Und keine Panik: es besteht keine größere Ansteckungsgefahr als bei anderen Grippen auch. Warum das so aufgebauscht wurde in den Medien? Sensations- und Geldgeilheit, vermute ich mal. Obama hat gerade 1,5 Milliarden Dollar für Pharmaunternehmen bereitgestellt, zwecks Entwicklung eines neuen Impfstoffes. Ist doch klar - damit diese Finanzmittel schön geschmeidig und ohne Widerstände hin- und hergeschoben werden können, muss halt multimediale Vorarbeit geleistet werden. |
Ne günlere kaldik ya. Burda Fos-Beyinli biri kalkmis fos konusur. Simdi misirin fakirligi koyunan mi gelir. Söyle yazmis: Schafsherde, euer zweites wichtiges Standbein, seid ihr als niedrigstmögliche Kaste. Biz türkler orta asyada cadirlarda at eti yerken onlar en büyük medeniyet kültürüne sahipti. Sen hic gittinmi misira, ordaki insanlarla konustunmu tanistinmi? Onlarin koyunlari olmassa sen giyecek don bulamassin ya. Bence misirda koyun besleyen almanyada fabrikada calisan türkiyede ekin üreten insan aynidir. Hic bir fark yoktur. Fark sadece Fos beyinli fos laf edenlerde vardir.
MOON |
MOONMAN! sen de ayda geziyorsun kardesim! Imagine dedik!
Beni takip eden bilir, sonradan sukoyveren,kiviran ya da sahte ikinci ücüncü nik arkasina saklanmayan birisiyimdir! Burada söyledigim her sözün arkasinda durabilirim.Sanal da bile olsa benim cizgim bellidir.Kendi aklinizdan cikan fikirleri iletseniz buralara daha iyi olur.Ayrica sana sunu söylemek istiyorum. Ben Misirda 2,5 yil yasadim! Koptlarla, Müslümanlarla, Misirin Yahudileryle hepsiyle hasir nesirdim! Bakanindan tut..o varoslarda yasayanlara kadar yelpazesi genis bir arkadas grubundan aldigim edindigim izlenimlerim bunlar! Yaziver E-Mail adresini, sana bir aydinlatici Bilgi-Paketi göndermeyen namertdir! Ama kime yaziyorum ki.. |
Zitat:
Achja, bitte keine beledigungen im forum. :-) |
Sen grippsi baska seyle karistirdin
Unixx misin ne zikkimin köküsün ilk önce yazilari oku sonra yaz. Öyle su saksakcilar gibi dalkavukluk yapma. fos arkadasin olabilir ama yinede yazilani oku.. Sen gripps dedigin o seyi baska seyle karistirdin herhalde. ama karistirsan bile dogru degil. Bende daha fazlasi var.
Vaybeede masal okumak kolay. Herkes burda bilgin dürüst gezmis görmüs. Ama cogu neyin pesinde oldugu belli degil. Adam kalkmis birkac yüz domuz öldürüldü diye misirlilara laf atar. Eger birkac sene onlarla kalmis olsaydin böyle yazmazdi yada namkördür. Her halde domuzlarin yasini tutmak fosa kaldi. Zaten bu konuyu acan daha yazmayi bile ögrenmemis: Schweiegrippe yazmis. Belli oluyor zaten burdakilerin kültürü okumadan anlamadan dinlemeden hemen her salataya cacik oluyorlar. |
Zitat:
|
Aha bir catlak daha
ya sen nerde ciktin yada seni nerde biraktilar.. sana ne oluyor. Sen kim oluyorda benim yazmama karsi cikarsin.. birtarafinmi sisti ne?
Hay Allahim nerde ipten saptan kopmus varsa kosar burda bana takilir.. Hadi samaramisin yarmamisin.. benden uzak dur. cünkü sen benim seviyeme cikman icin cok büyümen gerek Zitat:
|
Senin amacin ne moonman?
Herkese hakaret etmeyle neyi amacliyorsun? Burasi bir forumdur insanlar bos vakitlerinde ya da isyerinde baska düsüncelere gelmek icin buralara takiliyorlar ve dilediklerini yazmak ve tartismak istiyorlar, o da degilse biraz geyik takilmak istyorlar. Herkes kafasinca. Sen niye burdasin? Bunu bana söylermisin?
|
bay fos beni belki sen anlamadin ve hemen paket göndermek istersin.. benim söylemek istedigim sudur.. senin o gömülen domuzlari düsündügün kadar ayni sekilde binlerce öldürelen danalari ve tavuklari ayni hassasiyetle düsünürmüsün.
Bunlari bir tarafa birakalim belki hatirlamassin.. Ludwigshafende 5 tane türkün diri diri yakildiginda bu olay üzerinde hic bir temkidin olmadi. Tam tersine boardda komik komik yazilarla kari kiz ayaklari yapardiniz.. Domuzlarin yasini tuttugun kadar insanlarin yasini tutmak gerekmezmi? |
hayir hakaret etmek degildir niyetim
Hayir hakaret etmek degil benim niyetim.. bende burda fikrimi yazarim.. ama dikkat edersen bneim yazdiklarim baskalarin biryerine batiyor ve bana ters cevap yazarlar. Dikkat edersen görürsün ben unixx ve samaray hic bir sey yazmadim ama onlar hemen bana sahsi saldirirlar..
Zitat:
|
Fos gibi bir arkadasa hakaret etmek dogru degildi
Burda fikirlerine karsi ciktigim tonlarca insan var, bunlardan birisi de sensin. Sende benim fikirlerimin yandasi degilsin, ama buna ragmen hakaretlerden, bel alti polemiklerden kaciniyorum. Burda bir sürü kafasini saksi diye tasiyanlarin iclerinde fos gibi, görüslerine katilalim ya da katilmayalim, herkes tarafindan takdir görmüs bir insana hakaret etmek cok yanlisti.
Böyle seyler daha cok kenar mahalle arasinda yasanan polemikleri ve kavgalari andiriyor. Belki bunu isteyenler olabilir ama ben bunun icin buruya gelmiyorum. Ve iinaniyorum ki bir cogununda buruya takilma sebebi bu degil. Önceki yazilarinda akilli ve zeki insan oldugunu iddia etmissin. Bunu tartismalarda fikirlerinle ispatlayabilirsin. Unutma kücük insanlar kisilerle, büyük insanlar onlarin kisilerin savunduklari fikirlerle ugrasir. Ne azi ne de fazlasi |
Derdine bak, meger domuz düsmaniymis. Onun icin her tarafi yikiyor. :-))))) Hayvan hayvandir, hepsi can tasiyor.
Onun derdi baska aslinda, birisine sinirlenmis veya depresyon icinde ondan kavga ariyor. |
Arkadaslar tesekkür ederim.Tüm bunlar,makalem dogru okusaydi olmayacakti. Size verdigim rahatsizlik icin ben affiniza siginiyorum.
Internet iste öyle bir yer, cehalet ve küstahlik nasil kendine anonim bir platform bulabiliyorsa, zekanin, hosgörünün ve bilginin de tartismasiz üstünlügü de er gec kendini sanalda bile ispatliyor.Aklin yolu birdir. Ben sahsen hergün yeni birsey ögreniyorum. Makalemdeki mesaj neydi peki? Yere ve göge sigdirilamayan o Misir kültürü, bügünkü Misirin kültüründen olabildigince uzaktir.Halkin 60% Nil ovasinda yasamaktadir ve hala fistanla gezmektedir.Geriye kalan büyük kismi da Kahirede yasamaktadir.Turizme muhtac olmanin halkta yarattigi hosnutsuzluga ve Misirin Politikasina vs.hic deginmek istemiyorum.Uzun hikayeler bunlar. Kahirede 17 Milyon insanin cöpü sadece ve sadece Ortodoks kilisesine mensup Kopt denilen Misirlilar tarafindan toplanmakta ve islenmektedir. Biyolojik artiklarla da domuz besiciligi yapmaktadirlar. 1 Dakika dayanamayacagimiz bir ortamda,o insanlar kendilerine, soyal merdivenin en altakki basamaginda bir yol bulmus yasam savasi vermektedirler. Domuz gribinin tek bir vakasiyla karsilasilmayan Misirda, keyfi bir genelgeyele tüm domuzlar, canli canli gömülmüstür. Domuzlari sevmem ve yemem.Dinimizce yenmesi haram bir mahluktur.Ama ayni zamanda cenabi hakkin da bir diger yaratigidir. Simdi sizce bu yapilan barbarlik uygun mu? (Cuvallara canli canli doldurulan anadoludaki insanimizin kazlarina ve tavuklarina yapilan da elbette barbarliktir) Peki gelirinden bu mutlak sekilde edilen , zaten ezik ve hep ezilmeye mahkum bu Misirlilar, sizce bunu unutup 2 gün sonra af mi edecek haliyle Müslüman komsularini? Yeni bir kin yeni bir nefret tohumu ekilmemismidir böylece yine ortadoguya? Tüm makalemdeki –benzetmeli-mesaj buydu! Size-bize yapilsaydi bu, ne yapardik acaba? Sanirim ben sahsen tas üstünde tas birakmazdim. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana saz bile viz gelir. Ayrica kendi lisan ve uslubunu kotrol etmeden, baskasinin yazisindaki hatalara isaret etmek cok ama cok gülünc! Neyse bu konu benim icin kapanmistir. |
Zitat:
Türkiye kültürel ve ekonomik yönden batisi Yunanistan dogusu Afghanistan olmus ne yazik ki. Insanlarda bir kompleks var almis basini gidiyor. Benim Yunanistan'da izlemlerim o idi ki, onlarin bizim kültürümüze bizden daha sahip cikmalariydi. Hacivat ve Karagöz'e bile onlar sahip cikmislar, televizyon kanalarinda yayinliyorlar. Kültür geceleri yapiyorlar, bende katilmistim, bin yillik sazimizi, baglamayi, baglamakis diyerek eline alip bizim türkülerimizin melodileriyle halaya duruyorlar. Bunu yaparkende cocukarini üniveristelere göndermeyi, bir kac lisan ögrenmeyi de ihmal ettirmiyorlar. Hepsi meslek egitimi almis, kültür seviyeleri yüksek insanlar. Walzer dansini da biliyorlar, zeybetiko ve tsifte telliyi de :D Biz yapsak kendini bilmez birisi, batinin kültüründen habersiz bir kültür lümpeni ortaya cikar ve bu köylü müzigi der. Halbuki bu türk müzigidir ve her gecen gün degiserek ve geliserek bizim bir parcamizdir, onlara adini agzima almayi birak tuslara bazarak yazipta onurlandiracagim kisiler, Bronx'un zencilerinin bizim haber kanalimiz dedikleri düsük seviyeli bir rap kültürüne yeglerler. Öbür mahallenin asi cocuklari, beynelminnel zibidilerine gelince, Araplarin yalelisini cekerek onlara yaranacaklarini saniyorlar ve bu yarista o kadar hiz kazaniyorlar ki, Araplarin yasatmadiklari adetleri din sanarak kendilerine adet ediniyorlar. Cocuklarina Araplarin bile vermedikleri adlari veriyorlar. Eski Misir uygarligi taktir o dönemle kiyaslanirsa taktir edilecek bir kültürdü. Ama onlar öyle diye biz kültür yoksunu muyduk o zamanlar. Bizim atalarimiz dünyanin en büyük imparatorlugunu kurmuslardi. Hun Imperatorlugu derim, Göktürkler derim sadece. Churchil idi galiba bunu söyleyen, eger Türklerin tarihini hesapa katmazsak tarih diye bir sey kalmaz ;) Sen güzel noktaya deginip o günlerden bu günlere bir koprü kurmussun. Evet bu gün Misir dünyanin en fakir ülkelerinden birisi. Bu sadece Misir'in degil diger eski uygarliklarin paylastiklari bir sorundur. Fars uygarligi da dünyanin en büyük uygarliklarindan birisiydi. Simdi ne oldu? Ancak sagi solu rahatsiz ediyorlar. Cok gürlüyorlar ama yagdiklari yok. Daha dogrusu yagamiyorlar cünkü topraklari da kültürleri gibi erozyona ugramis, cöllde bulut yok ki yagmur olsun... Tek cözüm üzerimizden komplekslerimiz atarak uygar medeniyetler seviyesine ulasmamizdir. Bu nasil olur? Aklin yolu bir oldugu icin o yoldan giderek olur. Bu kadar basit. Ülkemizde insan haklarinin hepsi herkes icin yasamin her alanini kapsayarak yasatilmasi gerekir. Bir kagida imza atmak yetmiyor. Hayata gecirlmesi gerekir. Uygar medinyetler sirf bati medeniyeti degildir. Bunu söylemekte yarar var. Uygarlik hedef olmalidir. Ve hayvanlara gelince, ülkemiz dogaya ve hayvanlara hic bir sekilde saygiyla sevgiyle yaklasmiyor. Bunu insana yapmayan bir zihniyet hayvanlara ve dogaya hele hele hic yapmaz, yapamaz cünkü becerisi yoktur. Avrupa'da karincalarin bile hakki var, onlar öyle düsündükleri icinde aya cikacaklar bizde toplum olarak hala yaya gezerek ne bicim medeniyetten geldigimizle övünerek kendi kendimizi teselli edip dururuz. Zihin degiskligi sarttir. Bak 60 yilli dolduran Israil 7 milyon nüfusuyla bununda yüzde 20'misi arap kökenli, 250 milyonluk Arap dünyasini tükürse bogacak güctedir. Nelere kadir olduklarini Iran'i yerle bir ettiklerinde hepimiz görecegiz. Dünden ders cikarilir, ama bugün önemlidir cünkü bugün yaptigin yarinin teminatidir.. |
Osmanli devleti 1830 beri avrupalisma gayretleri göstermistir. Ama bunu kendilerini osmanli torunu sanan ezici cogunlugu bilmemektedirler. Yavas yavasta olsa biraz zihin degiskligi görürü gibi oluyorum. Onlar da dünyanin gidisatini degistiremezler. Dünya geriye degil daima ileriye dönmektedir.
|
Tabi Yunan bizden daha gelismistir Avrupa bizden daha gelismistir. Onlar kültürüne Ahlakina Ideallaerine sahip cikarlar. Sizler gibi burda Imana Ahlaka kurana catmazlar.
Ben sizi anlamiyorum. Hristiyan pazar günü kilisede yalvarir. Yahudi Havrasinda, ama sizler gibi entel Zibidiler vaybeede ahkam keserler. O araplara tas cikartan yahudiler asiri dinci ziyonist israilli. Sen dinine burda laf atarken gülerken onlar yahudilik icin calisirlar. Bizim cahil kendini entel gören bir kac tane cikmis, yok dine laf atar gericiligi kendi cahilliklerinden degil Islamdan ararlar. Sizler burda zibilik yapip akilli ayaklar la gecinirken Yunan genci dinine sahip cikar, ilkelerini bilir. Siz hangi akla fikre hizmet ediyorsunuz anlamadim.? |
Tja.. auf dem mond kriegt man halt nichts mit! Was meint ihr; wollen wir den Mann auf dem Mond ignorieren? Mir geht er zumindest ziemlich auf die nerven.
|
Unixx ve diger terbiye ve edbe elbisesi yirtilmislar icin
Sizin gibi Islam düsmanlarina diyecek su kadar.
Benim taliban gibi sakalim yok ama sana bakarak hic olmassa kimligimi kaybetmemisim. Ba bu senin ve senin gibi düsünen burda beraber kuyruk salladiklarina ufak hediye. Sen anlamassin ama neyse At idrarindaki sivrisinekler Eski zaman yılları, herkesin hayvanı var Atla, esek ve katır, gerisi sıgır, davar Hayvanlar idrar yapar, göl olusur sonradan Bir sinek hem de sivri! , ucuyorken oradan Bir saman cöpü düsmüs, idrarın ortasına Hafifte rüzgar eser, gidermis rotasına Bizim sivrisinekse, bu cöpe konuvermis cöp hareket ettikce, kendince söyle dermis; “ – su derya dedikleri, burası olsa gerek Gemi dedikleriyse, bu bindigim ot direk, Kaptan-ı derya ise, ben olurum herhalde! ..” Öyle böbürlenmis ki, durum is bu mihvalde İdrarı derya sanmıs, samanıysa bir gemi Sivrisinek kendince, böyle sanır görkemi Saman cöpü, idrarda! .. birde sen tavır takın Kaptan-ı derya olmus, sivrisinege bakın! .. … İste vaybee kahramanlari sizler, bu sinege benzersiniz At idrarı üstünde, saman ile gezersiniz Kendimizi idrarda, kaptan-ı derya sanır Böbürlenip sevinen, elbetteki aldanır Bu kıssadan hisse su, terbiyeli ve ahlakli olun Göle dönen idrarda pislikle dolmayin Zitat:
|
Dann - hauuuuu doch ab! Ein perverser Dichter hat hier noch gefehlt. Deine geistigen Ergüsse.. lass sie woanders fliessen.
|
Hoschttt ordan kuduz sifrinti
Hoscht ordan sen kimi nerden kovarsin.. burasi babayin evi degil yavrum.. Seni belki baban evden kovmustur ama sen burda kimseyi kovamassin.. daha sen internetin I sini bilmezken, daha vaybeede yollara düsmeden ben buralardaydim...
Perverse Dichter degilim yada ben perverse Dichteriysem sende chat sanal yosmasin dersem ne dersin? Hmm iich verstehe dich , du kannst ja mit geistigen Ergüssen nichst anfangen, da du ja nur hinter anderen Ergüssen bist bzw. von diesenn Ergüssen deine Persönlichkeit, Respekt und Anstand verloren hast.. Falls du mal sowas besessen hast. Daran zweifle ich sehr Eh ikimizin arasinda fark bu: ben kalemimle yazar, geistige Ergüsseler produzieren ederim sende agzina geistig olmayan Ergüsseleri alirsin Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:34 Uhr. |