|  | 
| 
 dogru konus ok... senin gibi kisiler yüzünden forum ne hale geliyor... benim ne yapdigim seni ilgilendirmez tammami! | 
| 
 ali sami yen??? kel alaka arkadasim... ali sami yen bahane gerisi sahane :)))) gececeksin bu ayaklari.. gitmiyor taraftariniz kötü günde takıma sahip çıkmıyor hadi ben söylüyorum diyorsun, peki maclari hic mi zilemiyorsun sen??? stadi arada bir gösteriyorlar peki gazetelerde mi yalan söylüyor??? | 
| 
 ??? hakaret mi ettim dogru konus diyorsun??? sadece kışkırtıyorum... das lass meine sorge sein - çünkü gs"lilerle ugraşmayı seviorum gicik etmesi güzel !!! ha ha ha | 
| 
 Soruya Bak tabiki : AhmetDursun :) heyt be ahmedimmmm seni özledim... hehehe A.D. | 
| 
 gicik etmeye calis... buna birsey demem... basarirmisin.... bundan pek emin degilim :) | 
| 
 nöö ich find thiery henry viel besser.. | 
| 
 denke HENRY.... kann zur zeit keiner toppen...er ist einfach genial... er ist kopfballstark, er hat eine gute technik, er ist schnell, schießt freistoß tore... daha ne kaldiki :) | 
| 
 wenigtens sind wir uns in einem... thema einig :) | 
| 
 vallah bütün maclari izliyorum... hafta sonu 3 takimin macinida hep izliyorum... gercekden stat problemimiz var... merkese uzak rüzgar panelleri yok vs. | 
| 
 hmm neysem bukadar uzatmayalim civigi cikacak ;o) slmlar ama mactan sonra dalgami geçerim hbrin ola LoL | 
| Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:39 Uhr. |