|  | 
| 
 wenn wir in einem einfachen forum die liebe nicht definieren?:)) philosophen versuchen das seit tausenden jahren... mann kann die liebe nicht definieren..man kann nur deren erscheinungsformun beschreiben... | 
| 
 lala böyle pc basinda "godoyu" bekler gibi beklerse biraz zor bulur o gözüne bakacak prensi ;))) | 
| 
 ... aber woraus? Anal oder vaginal? | 
| 
 RE: Romantik ist... ...wenn man sich nicht verstellen muss. Abgesehen davon was keine Miete zahlt, muss raus, egal ob anal oder vaginal. Darya ich stimme dir zu :-) *lg* | 
| 
 sag ol coskun abi :)) | 
| 
 :)) jeder Satz scheint ja ein Teil meines Lala daseins zu sein :)) | 
| 
 da niye kirmiziya boyuyon beni giz;)) dogru söyleyeni 9 köyde(forumda) rot yapiyorlar..;)) hem sanki bizim durumumuz farkli mi; biz de sessizce ve usulca gözlerine bakacagimiz prensesi klavye basinda naiv naiv bekliyok yani;)) seni EKK fahri baskani;) | 
| 
 Allah kuru iftiradan saklasin !!! Allah cezani verecek :))) !!! Ben kimseye kirmizi yada yesil isik yakmiyorum !! :)) EKK baskani olan baska hatun adaylarida var abicim :)) onlari ne yapacaksin ?? | 
| 
 eee birinizi vorstandvorsitzende yapariz;)) ic iliskiler,dis iliskiler sorumlusu falan derken herbirinin bir aufgabesi olacak tabii..benim baskan adayim sensin;)) | 
| 
 yapmisken 2ci Baharcilarida unutmiyalim -  dullar emekliler falan...filan ... :))))) | 
| Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:27 Uhr. |