Zitat:
Zitat von guelkurusu
Merhaba.
Ciddi anlamda merak ettigim bir konu var. Bayanlarda fikirlerini söyliyebilirler, ama bu sual aslen erkeklere yöneltiyorum.
Erkekler neden yalan söylerler??
Kizlarlada cok tartismisimdir bu konuyu. Bu güne dek tadmin ettirici bir cevap bulamadik, belki siz bu sira aciklik getirebilirsiniz. Misal:
- Bir daha ki seferinde, sana haber verecem
- Hayir ben yapmadim
- Yok haberim yok
- Bir daha asla unutmicam
- Butün gün seni düsündüm
- Seni seviyorum
- Ama ben öyle birsey söylemedim ki (aklindanda, sadece ima ettim gecer)
Biraz evel aklimda daha cok cümleler vardi, simdi hatirlamiyorum. Bunlar sadece örnek. Farkli durumlarda, erkeklerden kullanilan cümleler. Seni seviyorum sözlerini bile bugünkü erkeklerden ciddiye alamazsin, cünkü bu güzelim sözler, ard niyet ile kullaniliyor. Sonradan red ediliyor.
- Ben öyle birsey demedim!
Bu da erkeklerin cok sevdigi cümlelerden biri.
Erkekler, size soruyorum, siz neden dogruyu söylemekten bu kadar korkuyorsunuz?? Hatali oldugunuzu bildiginiz icin mi??
Hata oldugunu biliyorsaniz, neden bu hatayi yinede yapiyorsunuz? Neden yeri gelince horozlar gibi ben erkegim diye sisiyorsunuz?? madem erkek olamiyorsunuz???
Neden karsinizdaki bayana zerre kadar sayginiz yok? Sayginiz olsa, yalan söylemezsiniz.
Umarim cesareti olupta cevap yazan olur...
|
die evolution hält nix von wahrheit. lügner sind menschen die viel energie haben, damit mehr investieren. die die wahrheit sagen, sind nur zu faul.
lügner haben die besseren gene. deswegen stehen frauen auf badboy, obwohl sie wissen, dass sie lügen und kriminell sind. - aber sie sind keine luschen.