| Sprache:
|
| |
User online:
|
| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | |||||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
*lachflash*
|
|
|
||||
|
||||
|
*canim, su böregi cekti, nedense*
|
|
|
||||
|
||||
|
söylemesi ayip bir Messerblock, Profimesser mit Laserschliff aldim da gecengün.
(KILL BILL style olduk sogan doorarken) Hattori Hanzo abim aklima geldi bir an, Marke: Zwilling (sehr empfehlenswert) |
|
|
||||
|
||||
|
Nerelerdesin ortalikta yoksun??
Bugün bütün hünerlerimi mutfak ta göstereyim dedim,ama nafile ![]() Siz siz olun arkadaslar altin kalkamayacaginiz seyleri pisirmeye kalkmayin. Heute versuchte ich Ali Nazik zu kochen, hat`s mir leider nicht gelungen ![]() zeynep so eine mit leckerem Butter Bulgur wäre doch für dich oder nicht ![]() und dabei noch Ayran ,yufka und zwiebeln (Wer das mag) Und der Abendessen dank der Zeynep gerettet.... |
|
|
||||
|
||||
|
Zitat:
Evet,Kollarimizi sivayalim,Ellerimizi yikayalim,Ölnügümüzü alalim önümüze ve Basimizi celelim ltf ![]() Bulgur niyetine Dügür Pilavi'da ola bilir Sivecigim,biraz daha kücük ve ince Sekili. Daha lezzetli bence,yag'da Soganini kavurdugun icin,ayri bir Zevki var. |
|
|
||||
|
||||
|
bundan 10 yil önce,Mamim Mangaldaki Patlicanlari,Salata yapmami buyurmustu.
Eh biz'de Maydonozunu,Soganini,Domatesini kiydik, Patlicani da ince ince kiydikdan sonra,ilave ettik. Sonra Tuzu,kirmizi biberi,yagsi derken. Mamim geldi ve iyi bir firca atti ![]() Neymis, Patlicani soymamisim. Ceza olarak,Salatanin icinden Patlican Kabugunu ayiklamistim. Birdaha mi ? Tövbe olsun. |